Romeo Dunca: „La Consiliul Județean, sub conducere PSD-istă, a funcționat o structură mafiotă de furt al banului public!”

După ce l-a făcut hoț pe Silviu Hurduzeu, fostul președinte al administrației publice județene, Romeo Dunca recidivează în urma verificării unui număr de 20 de contracte încheiate de Direcția de Drumuri Județene prin procedura încredințării directe!

Liberalul din fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin a comandat un raport de evaluare a contractelor și lucrărilor plătite de Direcția de Drumuri Județene ce au fost atribuite prin negociere directă, nu prin licitație publică. „Nu am putut evalua întreaga activitate într-un timp așa de scurt, dar raportul privind 20 de încredințări directe mi-a confirmat convingerea că la CJ, sub conducere PSD-istă, a funcționat o structură mafiotă de furt al banului public. Nevoia decimării Direcției de Drumuri – nu vorbim aici de eliminarea fizică – e singura soluție pentru a putea avea un început nou și curat, în slujba cetățeanului păcălit pe față de cei aleși prin vot în mandatul trecut. Transferarea fondurilor de la CJ la Direcția de Drumuri a fost calea ca răspunderea asupra cheltuirii lor să iasă de sub răspunderea dlui președinte, acum deputat, Silviu Hurduzeu. De aici, au ajuns sub bagheta părtinitoare a directorului Știka. Ele s-au dus în parte, mai apoi, în locuri de unde parandărătul a ajuns la barosanii partidului (PSD) și de acolo, mai departe, sub formă de sume pentru cumpărare de voturi. Restul a alimentat rezerva bănească  a celor care au adus România noastră în starea de azi”, acuză Dunca.

Președintele CJ susține că lucrările erau atribuite unor firme de casă și că organismele de control au fost obstrucționate să facă verificări amănunțite pentru a nu fi descoperite deficiențele. „Toată structura de control de la DDJ e compromisă. (…) Cei vinovați vor trebui să dea socoteală!”, a concluzionat Romeo Dunca.