Romeo Dunca, după ce și-a văzut prietenul instalat oficial la șefia Salvamont: „Coco are de acum fond de lucru, nu mai trebuie să își bată capul”

dunca romeo (5)

Lui Romeo Dunca i s-a îndeplinit una dintre dorințe în momentul în care, la începutul săptămânii trecute, Cornel Galescu, partenerul său de expediții, a trecut cu brio de concursul pentru postul de șef al Serviciului Salvamont-Salvaspeo Caraș-Severin. Președintele Consiliului Județean este mulțumit de activitatea de până acum a lui Coco Galescu și este convins că și de acum va face treabă bună. 

Nu a făcut un secret din faptul că își dorește ca prietenul și partenerul său, Coco Galescu, să conducă Salvamontul din Caraș-Severin. Imediat după anunțarea rezultatelor obținute de acesta la concursul pentru post, Romeo Dunca s-a declarat mulțumit și încrezător în activitatea viitoare a noului serviciu județean.

CITEȘTE ȘI: Echipa Galescu – Dunca s-a reunit oficial la Consiliul Județean!

„Am rezolvat-o și cu Salvamontul în sensul că omul a luat concursul. A învățat mai bine, a luat o notă mai bună și la proba practică și-a îmbunătățit foarte mult nota. Nu se aștepta nimeni să se miște atât de repede și mergem mai departe. Au pregătit dosarul pentru acreditare, deci eu zic că până la sfârșitul anului și acolo lucrurile o să fie în regulă din toate punctele de vedere. De data asta, pe bază legală, cu un serviciu independent, așa cum trebuie să fie. Încet, încet. Eu aștept de la Coco Galescu să își facă treaba. Și-a făcut-o și până acum, performanță avem destul de bună, că Serviciul Salvamont Caraș-Severin funcționează, are foarte multe intervenții, este undeva pe locul 4 la numărul de intervenții. Județul Caraș-Severin are nevoie mare de servicii de calitate.”, a declarat Romeo Dunca pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI: Șeful Salvamont România, despre Coco Galescu: „Nu am mai avut nicio relație cu el de 20 de ani. Să sperăm că e totul în regulă”

Așa cum era de așteptat, președintele Consiliului Județean va sprijini activitatea noului Serviciu Salvamont-Salvaspeo, inclusiv când vine vorba despre dotări. „I-am mai dotat un pic, mai avem pregătite niște investiții în dotare. Ne pregătim să le mai cumpărăm o mașină, un vehicul de intervenție. Din sărăcia noastră, încet, încet le punem la punct. Coco are de acum fond de lucru, nu mai trebuie să își bată capul.”, a concluzionat Romeo Dunca.