Romeo Dunca dezvoltă Caraș-Severinul! „Treaba merge foarte bine, am făcut niște progrese!”

romeo dunca (5)

E controversat pentru gura sa slobodă, e ironizat pentru felul în care se îmbracă și e acuzat că nu a construit nimic de când e președinte al Consiliului Județean, dar Banatul Montan chiar are o șansă reală atât timp cât se află în mâinile milionarului de la Timișoara!

Pentru cei care spun că nu văd nicio dezvoltare a județului, nimic bun în urma sa, Romeo Dunca a făcut un scurt bilanț al realizărilor sale. Bine, ele sunt mult mai multe, dar a vorbit doar despre cele mai importante. „Spitalul de la Marila e deja al CNI-ului, e un lucru rezolvat, pe care nimeni timp de 30 de ani nu l-a rezolvat. Este o reușită. După trei zile am rezolvat-o! Studiul de Fezabilitate de la tren e pe SEAP, Spitalul Județean a făcut progrese, avem SF pentru 500 km de pistă de bicicletă. Facem foarte multe lucruri!”, a spus Romeo Dunca.

Liderul județului nu se împiedică în criticile opoziției sau ale fanaticilor susținători PSD, ci își vede de drum, de drumul dezvoltării județului, un drum pe care unii se fac că nu-l văd. „Eu consider că treaba merge foarte bine, am făcut niște progrese și cred că vom avea rezultate pe care oamenii le vor aprecia. Noi chiar rezolvăm lucruri, chiar le rezolvăm. Foarte multe lucruri concrete s-au făcut. Sunt foarte mulți oameni care înțeleg și care apreciază ce facem și consideră că facem progrese”, a mai afirmat președintele Dunca.