Romeo Dunca: „Darian Ciobanu poate să plece oriunde”

darian ciobanu

Omul care și după doi ani și jumătate de mandat îi șoptește lui Romeo Dunca ce să spună în fiecare ședință de Consiliu Județean poate pleca oriunde. Chiar și judecător!

La fiecare ședință, de când a preluat șefia Consiliului Județean, Romeo Dunca se bazează pe secretarul județului. De la procedura de vot, până la propozițiile care trebuie citite de pe foaie, Darian Ciobanu trebuie să fie acolo, pe post de sufleor. În caz contrar, haosul ar fi și mai mare decât este.

După ce a apărut zvonul că omul său de bază ar putea să plece văzând cu ochii, pentru că nu ar mai suporta atmosfera din Consiliul Județean, Romeo Dunca a vorbit despre informațiile transmise în spațiul public de senatorul Ion Mocioalcă. „Cred că sunt tot felul de zvonuri scoase de zvonari, duse mai departe de răspândaci, făcute ca să deturneze practic atenția cetățeanului de la schimbările care au loc în județ și de la lupta noastră, a conducerii județene, pentru a îmbunătăți atmosfera în județ. (…) Toate aceste zvâcniri ale răului trecut îl vedeți sub diferite forme. Acest zvon este una din aceste zvâcniri. Darian nu cred că pleacă. De ce să plece? El are obligații aici.”, a spus șeful CJ.

CITEȘTE ȘI: „Profesioniștii din Consiliul Județean vor să plece! Nu-l mai suportă pe președintele Dunca!”

Președintele Consiliului Județean a vorbit și despre relația pe care o are cu Darian Ciobanu, în contextul în care, în mai multe ședințe, secretarul județului și-a ieșit din fire la auzul ideilor lui Romeo Dunca. Cel mai recent episod a fost la votarea bugetului, atunci când Ciobanu a ajuns să spună, printre altele: „Eu am o logică, mă duc într-o logică, acum e haos, chiar nu știu. Asta nu-i administrație! Nu faceți spectacolul ăsta! Ne facem de râsul lumii!”

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

CITEȘTE ȘI: D’ale carnavalului! Bugetul județului Caraș-Severin, personaj principal într-o piesă de teatru de tot râsul

„Relația nu este deloc tensionată. E tensionată în sensul că este foarte mult de lucru și Darian într-adevăr, așa cum sunt încă mulți alți oameni de aici, din Consiliul Județean, chiar rămâne, face și ore suplimentare, stă până seara târziu, rezolvă și ați văzut că avem ședințe în care avem 40 de puncte pe ordinea de zi și nu o ședință de genul ăsta. Deci avem un volum mare de lucru care îi generează o stare de disconfort, dar sub nicio formă Darian nu fuge.”

Ba mai mult, a completat Dunca, Darian Ciobanu este un profesionist desăvârșit și nu ar avea nevoie de ajutor din partea nimănui pentru a se angaja în altă parte. „Darian nu e omul să se milogească de nimeni să meargă politic să ceară să-l salveze cineva. Darian, dacă vrea să plece, poate să plece oriunde. Azi, în situația în care oameni care sunt pricepuți sunt puțini de găsit, el poate să plece oriunde. Eu cred că și judecător poate să se ducă, poate să facă orice, și jurist, și consilier, și… orice.”

Dacă totuși s-ar întâmpla neprevăzutul și secretarul județului ar renunța la funcție, cum s-ar derula lucrurile pe mai departe în Consiliul Județean? „Păi nu pleacă, așa că nu-mi bat capul.”, a fost răspunsul președintelui, convins că Darian Ciobanu nu-l va lăsa baltă.

banner maxagro