Romeo Dunca: „Cred că în 2022 vom avea câteva șantiere importante în județ!”

dunca planuri 2022

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin își leagă speranțele pentru acest an de viitorul Spital Județean de Urgență Reșița!

La trecerea dintre ani, Romeo Dunca le-a transmis cărășenilor „să rămână încrezători pentru că schimbarea se petrece”. „Lucruri bune vor apărea și îmi doresc să perceapă și locuitorii județului un plus în bunăstarea vieții lor, în confortul de zi cu zi.”, a spus șeful județului la intrarea în 2022.

Ce așteptări are domnia sa de la acest an, al doilea din mandatul său de președinte?! 2022 va aduce și va materializa anumite activități ale noastre, anumite proiecte începute. Cred că în 2022 vom avea câteva șantiere importante care vor începe în județ. Vom avea câteva lucrări importante care se vor finaliza și sper să obținem până la finalul anului 2022 finanțarea pentru Spitalul Județean, care este cel mai important lucru care se poate întâmpla pentru județ în următorul an!”, a mărturisit Romeo Dunca.

Și asta nu e tot. Președintele CJ speră ca până la finalul anului 2022 să fie gata spitalul modular din curtea Spitalului Județean. „S-a semnat contractul, acum așteptăm cu foarte mare emoție bugetul pe 2022, care dacă va fi un pic mai generos decât cel din 2021, chiar și mai mic decât cel din 2020, cred că vom putea să susținem direct cheltuielile neeligibile din spitalul modular fără a fi nevoie să ne împovărăm cu un credit. Sau dacă va trebui să mai luăm un credit, creditul va fi mai mic. Pentru că 50 de milioane de lei în plus la buget ar fi acoperitor pentru toate proiectele pe care noi le-am generat.”, a adăugat președintele CJ.