Romeo Dunca a dezvăluit cu cât se vând liberalii în Caraș-Severin!

basag popovici ene milos
untitled design set 970x90 px

Liberalii care au trecut la PSD nu și-au schimbat orientarea politică, s-au lăsat cumpărați, susține Romeo Dunca!

Președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin nu i-a trecut nici acum dezgustul după ce mai mulți consilieri județeni PNL, inclusiv vicepreședintele Marius Isac, s-a alăturat cu voturile lor pesediștilor și aliaților acestora. „Avem câteva proiecte bune pe care insistăm și insistăm și nu le votează opoziția. Noi nu propunem proiecte proaste, motiv pentru care toți consilierii PNL care au rațiunea sănătoasă  și nedeturnată de alte lucruri votează. Cineva îmi spunea că, dacă s-ar inventa caracterometru, inventatorul s-ar face miliardar. Sunt elemente de caracter al omului, adică ai venit, ai candidat pe listele unui partid, alegătorii te girează acolo și tu, te aleg pentru că tu zici că îl susții pe președintele Dunca în Consiliul Județean, după care se întâmplă ceva, ceva nu îți convine pe plan personal și ai trecut în altă parte. Păi nu merge asta, este lipsă de caracter! dacă ai fost ales să vii și să votezi cu PNL, dacă nu îți convine ceva spui că simpatizezi PSD-ul de azi încolo, îți dai demisia, o pui pe masă, îți vezi de treabă și eliberezi locul. Asta este corectitudine.”, a comentat Romeo Dunca plecările din PNL ale mai multor aleși județeni.

Președintele CJ a vorbit la Express Live și despre valoarea trădării, despre prețul cu care aceasta se cumpără în anumite momente: „Avem oameni care sunt pregătiți să se vândă, în cazul lui Viorel Bașag, ați văzut, pentru 1.850 de lei! Altceva, probabil, nu a putut să primească, nu prea mai e de unde. E vorba de indemnizația de la ATOP, l-au pus pe listă cu nerușinare, pentru că nu poți să pui șase reprezentanți ai opoziției!”

Când Viorel Bașag era în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Reșița și executa tot ce se transmitea de la șefia Consiliului Județean era foarte bun, era alt om, alt caracter și nu le lăsa cumpărat. „Atunci își respecta promisiunea pe care a făcut-o populației, acuma nu și-o mai respectă, el atunci nu a fost trădător. A fost un consilier care a spus că așa este bine. Ăla a fost un alt Bașag, uitați-l pe Bașag ăla! Bașagul de astăzi este împins sau orbit de lăcomia de a încasa 1.850 de lei! Prețul celorlalți nu-l știu. Sunt foarte mici. Probabil că sunt foarte mici, nu știu. Nu sunt demni, nu sunt corecți și nu au respect față de cetățenii care i-au pus pe lista PNL-ului. Nu știu care este prețul lor, dar există un preț, nu este vorba de nemulțumire. Ce nemulțumire să fie? Nu este nemulțumire!”, a conchis Romeo Dunca.