„Romeo Dunca a dat șpagă! Cum poate fi omul ăsta președinte al Consiliului Județean?!”

dunca spaga muntele mic
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Modul în care și-a construit afacerea de pe Muntele Mic, dar și oamenii cu dosare penale pe care i-a adus în Consiliului Județean nu-i dau dreptul lui Romeo Dunca să-i facă pe alții hoți, mai ales nejustificat, spune Adrian Torma într-un atac dezlănțuit la președinte.

Fostul primar de la Moldova Nouă nu mai are niciun fel de răbdare cu un Romeo Dunca tot mai depășit de situație, dar în același timp tot mai agresiv la adresa celor care nu-i împărtășesc ideile. „Domnia sa e ocupat cu Muntele Mic și cu Semenicul. Acolo e parc natural, dar noi mai avem încă unul, Porțile de Fier, care e 80 la sută în Caraș-Severin. Mută sediul la Berzasca, la Moldova Nouă, că ai primar și ocupă-te ca să se voteze un plan pe următorii 10 ani în care să putem dezvolta turismul în Ostrov! Nu am neapărat o problemă cu domnia sa, dar nu mai vorbi de ilegalități când ți-ai adus lângă tine oameni pe care i-ai validat în timp ce organele statului spun că au făcut ilegalități și tu să negi. De altfel, domnia sa a fost un instigator. El s-a supărat după ce a dat șpagă! Cum poate fi omul ăsta președinte al Consiliului Județean și tolerat de organizația județeană PNL?! E dovedită la dânsul. A dat, a recunoscut că a dat și ulterior s-a supărat că nu a primit. Dar dacă primea mai spunea?! Și câte evenimente de genul acesta n-o mai fi avut în istoricul domniei sale unde, ca să primească, ceva a dat!”, a spus Torma la Express Live.

Romeo Dunca, șeful Consiliului Județean Caraș-Severin, n-a scăpat atât de ușor. Torma, care e unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Caraș-Severin, s-a legat și de cabana pe care cel dintâi a construit-o cu tupeu, profund ilegal, așa cum confirmă instanțele de judecată, pe masivul Brusturu, de pe Muntele Mic. Cabană pe care Romeo Dunca refuză să o demoleze, sfidând pur și simplu încă o dată legea. Măcar să facă treabă ca președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, spune Torma, și chiar îi dă câteva idei. Județul Caraș-Severin, parafrazând un mare om politic local, este o mică Elveție. Dar între slogan și realitate e diferență uriașă. Avem posibilitatea să construim pe întreaga clisură a Dunării piste de biciclete. Ai doi sau trei primari de-ai tăi în zonă, ceilalți primari PSD nu se vor opune niciodată unui proiect comun, hai să începem să creionăm măcar povestea reală, un studiu de fezabilitate al pistelor de biciclete din Clisura Dunării! Dar până acolo hai să facem contracte de deszăpezire pe toate drumurile, hai să nu mai semnăm contracte înainte de a le avea validate prin hotărâre de Consiliu Județean, hai să nu mai antamăm firme din gură, să le trimitem să lucreze și după să spunem că sunt voluntari!”, a adăugat Adrian Torma într-un atac virulent la președinte.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/