Românu se întoarce în Primăria Anina! Să-și plătească datoriile!

romanu gheorghe
untitled design set 970x90 px

La aproape 1 miliard de lei vechi se ridică datoriile pe care firma fostului primar, liberalul Gheorghe Românu, le are către bugetul local!

Românu e prea încăpățânat pentru a accepta că reprezintă doar trecutul Aninei, viitorul fostului oraș minier fiind reprezentat acum de social-democratul Daniel Danu, actualul viceprimar cu atribuții de primar demonstrând că o administrație publică locală se poate conduce și altfel decât prin dictatură. Și altfel decât ridicând tonul sau lovind cu pumnul în masă.

Liberalul Gheorghe Românu e așteptat cu nerăbdare în Primăria Anina, dar nu pentru a se instala din nou în funcția de primar, din care a fost silit să plece ca urmare a unor sentințe judecătorești, prin care s-a certificat că fostul edil a încălcat legea, ci pentru a-și achita datoriile. Datoriile cu care societatea familiei Românu figurează în evidențele Biroului de Taxe și Impozite al Primăriei Anina. SC Novirom Com SRL apare cu o datorie de 74.186 lei, pentru care au fost trimise deja și 4 somații de plată. Fără vreun efect.

„Am aflat și eu la un moment dat de aceste datorii ale contracandidatului meu, dar nu am vrut să valorific asta în scop electoral. Eu am dus o campanie electorală curată, am preferat să le arăt oamenilor ce am făcut și ce voi face cu și pentru ei în următorii 4 ani. Eu reprezint viitorul Aninei, Gheorhe Românu, trecutul. Vreau să dăm uitării comportamentele și atitudinile de vătaf, de stăpân, nu vreau însă să uităm de banii pe care firma fostului primar îi datorează bugetului local. Ne prind bine și îl asigur că îi vom cheltui cu chibzuință, pentru nevoile și în interesul cetățenilor din Anina. Dacă aceștia cred în mine, și știu că așa e, îi aștept duminică la vot, să mă responsabilizeze pentru următorii 4 ani. Iar pe Gheorghe Românu îl rog să-și achite datoriile, să facă un efort, măcar și pentru faptul că vrea să fie iar primar, ceea ce presupune să fii un model pentru ceilalți!”, a comentat Daniel Danu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Aninei.

 

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/