Ești tânăr și donezi sânge, ATOR și Altex te premiază!

moniom donare sange

Dacă ai între 18 și 25 de ani și vrei să donezi sânge, ATOR Banatul de Munte și Altex Reșița pun la bătaie un voucher în valoare de 1.000 de lei. 

ATOR Banatul de Munte organizează, în perioada 1 – 30 iunie, un giveaway în cadrul proiectului “LifeStream: dăruiește viață”, ce își propune conștientizarea opiniei publice, și în special a tinerilor, cu privire la o problemă de sănătate publică, foarte importantă la nivel național, și anume donarea de sânge.

În contextul bine-cunoscut al deficitului de donatori de sânge, înregistrat de ani buni la nivel național, ATOR Banatul de Munte își propune să deruleze o campanie susținută de informare și conștientizare a tinerilor din Municipiul Reșița – liceeni și studenți, în principal – cu privire la importanța și beneficiile donării de sânge.

În perioada 1 – 30 iunie 2024, ATOR Banatul de Munte organizează un giveaway special, parte a proiectului “LifeStream: dăruiește viață”. Campania este dedicată tinerilor, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care vor putea câștiga un voucher de 1.000 lei la ALTEX, pus la dispoziție de către asociație.

Pentru a participa la acest giveaway, tinerii trebuie să urmeze următorii pașii:

1. Să decidă dacă doresc și pot dona sânge în perioada specificată.
2. Să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița și șă anunțe că donează sânge din partea proiectului “LifeStream: dăruiește viață”, al ATOR Banatul de Munte.
3. Să se asigure că primesc insigna de “LifeStreamer”. – Personalul de la Centrul de Transfuzie Sanguină te va nota pe un tabel nominal și îți va înmâna o insignă de “LifeStreamer”. Nu uita să ceri insigna, dacă este cazul!
4. Să completeze formularul regăsit mai jos sau de pe paginile noastre de facebook și instagram, după ce a donat sânge.
5. Să respecte regulile concursului, care se regăsesc în formularul de înscriere. De exemplu, pentru a te califica în competiție, trebuie să încarci dovada concretă a donării de sânge.

Doar împreună putem face din lumea asta un loc mai bun, pornind de la implicarea și inițiativa noastră!

Așadar, până la finalul lunii iunie, dacă ai între 18-25 de ani și vii să donezi sânge în cadrul proiectului nostru, ai șansa să câștigi un voucher de 1.000 lei la ALTEX!
Doar împreună putem face din lumea asta un loc mai bun, pornind de la implicarea și inițiativa noastră!

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook sau contactați echipa ATOR Banatul de Munte printr-un mesaj.

Formularul de înscriere în competiție: https://forms.gle/oN6gPw9AUvZdzroW8

Proiectul „LifeStream: dăruiește viață” este cofinanțat prin Corpul European de Solidaritate, având codul de proiect: ESC30-SOL-000184442 și este implementat de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în perioada martie 2024 – februarie 2025

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/