Românii își continuă călătoriile pe timp de criză! Polițiștii și jandarmii, obligați să acționeze!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

În ciuda recomandărilor și a situației din ce în ce mai alarmante, românii continuă să călătorească, indiferent ce riscuri implică deplasările lor. Așa se face că în ultimele 24 de ore, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor, peste 100 de persoane au fost izolate la domiciliu, iar alte 4 au fost introduse în carantină în Caraș-Severin.

Odată cu măsurile luate în lupta cu coronavirusul, polițiștii și jandarmii din Caraș-Severin au obligația de a verifica toate persoanele care intră în județ. Așa se face că, în ultimele 24 de ore, 108 persoane au fost izolate la domiciliu după ce au fost preluate de autorități de la limitele de județ. În urma cercetărilor, în cazul altor 4 persoane jandarmii au decis plasarea direct în carantină. De asemenea, 27 de mașini cu 97 de persoane au fost însoțite de oamenii legii în tranzit pe raza județului, fiind predate altor județe.

promovare banner maxagro

Centrul Județean de Coordonare și Control al Intervențiilor, amplasat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, a primi din partea polițiștilor 19 adrese privind 30 de persoane față de care s-au făcut verificări la domiciliu, privind țările din care au venit, respectarea izolării la domiciliu sau alte aspecte. De asemenea, s-au luat toate datele necesare de la persoanele introduse în izolare la domiciliu.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/