„Românii au tot dreptul să ceară adevărul despre 10 august!”

La un an de la protestele din 10 august, doi senatori din Timiș cer adevărul cu privire la intervenția jandarmilor. Alina Gorghiu și Nicu Fălcoi spun că este nevoie de adevăr pentru ca societatea să își urmeze cursul firesc.

PSD refuză asumarea evenimentelor din 10 august, acuză liberala Alina Gorghiu. Senatorul PNL spune că românii au tot dreptul să ceară adevărul cu privire la ce s-a întâmplat la protestele din urmă cu un an. „Românii au tot dreptul să ceară adevărul despre 10 august! De la mineriade, la reprimarea mitingului diasporei din 10 august 2018, răspunderea politică revine unui singur partid politic! Aceasta este istoria neagră, pentru care nu ajung nici zece cărți. O istorie care începe cu Iliescu și ajunge până la Dragnea și Dăncilă. O istorie pe care stânga refuză cu obstinație să și-o asume, dar pentru care sancțiunea din partea electoratului va veni în curând.  PSD nu are limite – unul dintre multele motive pentru care nu trebuie să mai fie vreodată la guvernare!”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul USR de Timiș consideră că România risca să intre într-un regim penal și corupt. Nicu Fălcoi își dorește ca dosarul „10 august” să fie clarificat pentru ca societatea să înceapă procesul de însănătoșire. „În anii în care puterea a fost confiscată de Dragnea și ai lui România a trecut razant pe lângă un pericol uriaș: ca sacrificiile acelora care și-au pierdut viața la Revoluția din decembrie 1989 să fie complet irosite de un regim penal și corupt. De un regim care-a înțeles să-și facă din instituțiile statului unelte prin care să se spele de greșelile din trecut și să-și atingă scopurile meschine. […] Ca să mergem înainte și să ne facem bine, avem nevoie de adevăr. Au nevoie de adevăr aceia care-au avut de suferit, care-au fost bătuți și gazați. Și, în general, avem nevoie de adevăr noi, cu toții, cei care-am fost mințiți de mult prea multe ori de o putere mizerabilă, construită pe-un angrenaj oribil de complicități”, a reflectat Nicu Fălcoi.

gif card de energie dacus 1000x100

Sursă foto: MediafaxMuzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/