Romanian Garden, punți inteligente între producători și consumatori

Timisoara aplicație telefon romanian garden
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Aplicația inteligentă, Romanian Garden, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei de vârf, s-a lansat pe piața din România. Este puntea dintre producători, procesatori, comercianți, transportatori și consumatori finali.

Romanian Garden reprezintă o soluție revoluționară, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei de vârf, inclusiv machine learning, cu un scop clar: să formeze punți inteligente de legătură între producători, procesatori, comercianți, transportatori și consumatori finali. Cu ajutorul acestei aplicații inovatoare se dorește eficientizarea utilizării resurselor crearea unei clustere funcționale în diferite industrii.

Aplicația a fost dezvoltată în cadru unui proces de cercetare, care a reunit experți de renume din diverse domenii. Printre rezultatele cercetării, se menționează dezvoltarea unui mecanism de clusterizare în domeniul agricol, care are la bază algoritmi eficientizați în generarea de produse noi, bazate pe pierderi ale fluxului de producție, algoritmi de previzionare a prețurilor produselor tranzacționate, dar și algoritmi pentru previzionarea prețurilor de transport.

Romanian Garden, aplicația inteligentă s-a lansat ca urmare a implementării proiectului „Crearea unui produs software inovativ de tip Saas (software as a service) prin colaborarea între întreprinderi centrate pe domeniul TIC şi clusterele din domeniu, pentru asigurarea unui acces rapid şi facil la implementarea rezultatelor cercetării/dezvoltării”.

publicitate Timisoara banner maxagro

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Competitivitatea – Apel POC/524/2/2/Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu, prin dezvoltarea de clustere/2/Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de cluster.

Aplicația deja cuprinde peste 32 de utilizatori din diverse domenii.

 

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/