Romania cotă uriașă în meciul cu Germania de astăzi pe www.MozzartBet.ro

Nu ai cont la Mozzart Bet? Îți poți deschide în doar doi pași și poți profita de Happy Monday Bonus în fiecare luni în contul tău și de multe alte bonusuri atractive. Vezi cotele la România – Germania, aici!

Naționala României a început cu dreptul, dar nu fără emoții, campania de calificare. Fotbalul ofensiv practicat de echipa lui Mirel Rădoi le-a lăsat fanilor o impresie plăcută, însă lacunele din apărarea tricolorilor sporesc îngrijorarea înaintea partidei cu Germania. Probabil că tactica și așezarea nu vor fi aceleași ca-n meciul contra Macedoniei, având în vedere capacitatea ofensivă mult mai mare a panzerelor. Echipa oaspete pornește din postura de favorită, dar România își va juca șansa și, cu siguranță, poate înscrie cel puțin un gol.

Echipa Kazahstanului e cunoscută pentru duritatea cu care joacă acasă, dar acest lucru n-o va ajuta în meciul cu Franța, care a început cu stângul campania de calificări după egalul cu Ucraina.

leader board 728 x 90 px

Albania și Anglia au trei puncte după prima etapă, dar meciurile cu San Marino și Andorra nu prea contează. Formația gazdă e ambițioasă și joacă cu dăruire, însă englezii sunt mult mai valoroși.

Cel mai bună jucător al Armeniei, Mkhitaryan, e accidentat la gambă, așa că nu va juca. Islanda a primit o corecție severă în Germania și acum speră să obțină cel puțin un punct.

Danemarca și-a demonstrat valoarea prin victoria de la Tel Aviv (2:0), iar cu Moldova, suntem siguri, nu va avea deloc de furcă.

Aceeași situație și în meciul Georgia Spania, în care șansele echipei gazdă de a obține măcar un punct sunt extrem de reduse. „Furia roja” e cunoscută pentru modul în care domină grupele de calificare.

Nici Austria nu va avea emoții cu inimoșii amatori din Insulele Feroe, a căror potențial se reduce, așa cum a fost și-n prima etapă, să mai smulgă câte un punct naționalelor de calibrul Moldovei.

Naționala Bulgariei a scăzut mult valoric în ultimii ani, ceea ce se vede în rezultatele pe care (nu) le obține. Italia practică un fotbal economicos, suficient însă să plece cu puncte de pe stadionul ”Levsky”.

Elveția a câștigat fără nici o emoție pe terenul Bulgariei, așa că Lituania nu se poate erija într-un adversar periculos pentru naționala țării cantoanelor.

Israel – Scoția este un meci echilibrat, între două formații apropiate valoric, a căror ambiție de a prinde locul doi în grupă s-ar putea spulbera în cazul unui eșec în acest meci. Poate un mic avantaj în contul băieților antrenați de Steve Clarke.

Kosovo, o ”națională” cu probleme, nerecunoscută de toate țările europene, a reușit până în prezent câteva surprize, dar nu credem că poate emite pretenții în fața Suediei. Cea mai buna cota garantata pentru victoria Suediei este la Mozzart Bet.

Macedonia a pierdut meciul de la București, însă n-a lăsat o impresie tocmai proastă, la un moment dat reușind să egaleze după 0:2. Cu Liechtenstein nu se pune problema celor trei puncte puse în joc.

Idem în cazul meciului Polonia-Andorra, în care se pune doar problema scorului.

San Marino joacă fotbal mai mult de plăcere și de dragul turismului (afectat și el în această perioadă), așa că Ungaria va avea parte de-o excursie frumoasă în nordul Italiei.

Ucraina s-a întors cu un punct nesperat de la Paris, în timp ce Finlanda a făcut 2:2 pe propriul teren cu Bosnia și Herțegovina. Ascendenutul moral și, credem noi, valoarea, sunt de partea gazdelor.