„România are nevoie de voi pentru a-i desena frumos viitorul!”

Este mesajul pe care parlamentarul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean, l-a transmis astăzi, în prima zi a noului an școlar, cadrelor didactice!

Deputatul Valeria Schelean-Șomfelean a trăit cu emoție ziua de astăzi, prima zi de grădiniță, respectiv prima zi de școală pentru copiii săi. A profitat de ocazie și a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri. Pentru elevi, pentru dascăli și pentru părinți.

„Dragi copii, elevi, mai mici sau mai mari, vă doresc, la început de an școlar, să descoperiți bucuria de a învăța. Învățați pentru voi, pentru viitorul vostru! Nu pentru alții, ci doar pentru a vă modela, educa și cultiva propriul caracter. România are nevoie de oameni puternici, pasionați, liberi. Prin voi, țara noastră își construiește viitorul!

Dragi profesori, vă invit, la rândul vostru, să redescoperiți bucuria de a preda. În mâinile voastre, e lutul a mii de caractere pe care voi le veți face adulții de mâine. România are nevoie de voi pentru a-i desena frumos viitorul!

Dragi părinți, pe voi vă invit să vă bucurați de emoțiile acestui nou început! Sunt clipe unice în viață, pe care sper că nu le ratați. Fiți alături de copiii voștri, simțiți împreună cu ei, iubiți-i și mai mult astăzi!”, a transmis Valeria Schelean-Șomfelean.