Rohozneanu și Pătru au ales varianta complicată! Merg mai departe cu HC Adi Petrea!

Antrenorul care dă numele echipei de handbal ce joacă în Polivalenta reșițeană nu a semnat cu Dunărea Călărași, dar totul este ca și rezolvat, după cum a recunoscut chiar el. Mihai Rohozneanu și finanțatorul Cristi Pătru au anunțat însă că joacă până la capăt, chiar dacă rezultatul final pare deja cunoscut și nu este deloc unul fericit. Pentru nimeni!

La Handbal Club Adrian Petrea a sunat astăzi adunarea, numai că pe semicerc au ajuns foarte puțini dintre componenții lotului. Unii din cauza vremii nefavorabile, alții pentru că așteaptă semnale de la alte echipe. Astfel, primul antrenament a fost amânat pe mâine. Chef de mișcare oricum nu prea avea nimeni, toată lumea așteptând vreo veste bună. N-a venit! „Facem toate eforturile ca să mergem mai departe şi să terminăm sezonul, deşi e foarte greu, pentru că, după cum ştiţi, principalul sprijin financiar vine tot din partea lui Cristi Pătru, şi tot pe el e presiunea. Nu cred că pe termen scurt autorităţile vor găsi vreo soluţie ca să ne sprijine, în orice caz nu mai devreme de luna martie – în ideea în care chiar şi-ar dori treaba asta. Pe de altă parte, nici nu ştiu ce poţi să rezolvi în perioada martie-aprilie-mai, având în vedere că se termină campionatul. Cea mai simplă variantă, şi pentru noi şi pentru Cristi, era să ne oprim, dar noi am decis să mergem mai departe până în vară. Nu pot garanta însă că vom putea duce echipa până la vară; dacă nu vom găsi banii de care avem nevoie – deşi suntem deja la un nivel minim – nu vom avea ltă soluţie decât să ne oprim”, a declarat astăzi Mişa Rohozneanu, citat de Banat FM.

Ar mai fi de adăugat poate doar faptul că Andi Sămânță și-a anunțat intenția de a renunța la handbal, tânărul portar cunoscând o nouă dezamăgire în sportul cu mingea mică după ce a trăit și ultimele clipe ale HC Caraș-Severin și a fost martor la desființarea UCM Reșița. Tot la Reșița!