Roco Sandu s-a decis! Are echipa ideală cu care duce Reșița în Liga a II-a! [FOTO]

CSM Reșița a încheiat perioada jocurilor amicale cu două victorii categorice, 3-0, cu cele mai bune echipe din campionatul județean, Viitorul Caransebeș și Voința Lupac.

În timp ce toate celelalte echipe ale Seriei IV din Liga a III-a de fotbal au debutat ieri în actuala stagiune sau urmează să o facă astăzi, rosso-nerii au susținut ultimele două teste, în urma cărora antrenorul Roco Sandu s-a și decis în privința formulei de start. Vineri după-amiază, CSM Reșița a trecut de Viitorul Caransebeș, cu scorul de 3-0, prin reușitele lui Negoescu, Vaștag și Poiană, iar în această dimineață s-a impus cu același scor în fața Voinței Lupac. Senegalezul Keita a semnat o triplă. Tahnicianul de pe banca CSM-ului a identificat destule aspecte pozitive în jocul echipei și e optimist înaintea primului joc oficial.

„Am avut multe ocazii, am adus destule mingi în fața porții adverse. Legăm jocul tot mai bine. Mă bucură faptul că nu am primit gol în ultimele patru jocuri, una peste alta sunt mulțumit, am ajuns la un nivel bun. Nici nu trebuie să intrăm sută la sută din prima etapă, ci pe parcurs, să prindem vârful de formă între etapele 4-11. În mare, primul unsprezece e conturat, avem și trei – patru schimbări”, a declarat Roco Sandu.

 

Antrenorul roș-negrilor consideră că echipa sa este ajutată de program, da și de rezultatele din prima rundă. „Ne-a ajutat programul, faptul că am stat în prima etapă, am avut o săptămână în plus de pregătire, iar primele jocuri sunt cu adversari mai accesibili. Trebuie însă să facem puncte, să pornim bine. În prima etapă, am văzut un 4-4, un 2-2, la echipele care ne interesează în mod special, e ok”, a mai spus Roco Sandu.

CSM Reșița va debuta în deplasare, pe terenul echipei Mama Mia Becicherecu Mic.