Rocker’s Challenge a umplut pensiunile din Sasca Montană. Vremea capricioasă e singura amenințare pentru proprietari!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Începe numărătoarea inversă până ce, pe scena de pe Cheile Nerei, vor urca Vița de Vie și ROA. Fanii muzicii de calitate au lichidat multe locuri de cazare încă de la anunțarea listei de artiști care vor aduce acorduri de excepție și muzică bună la Sasca. Singurele aspecte care le mai dau emoții atât turiștilor, cât și proprietarilor de pensiuni sunt capriciile vremii.

Sute de fani ai muzicii rock își anunță prezența pentru weekendul viitor la Sasca Montană. Cu o listă de artiști care vor face un show incendiar pe Cheile Nerei, ediția de anul acesta a Rocker’s Challenge Sasca va rămâne, cu siguranță, un moment de referință în istoria festivalului.

Cei care nu au poftă să plece de acasă cu corturile în spate ar trebui să se grăbească, având în vedere faptul că locurile de cazare la pensiuni sunt aproape epuizate, multe dintre ele fiind rezervate încă din luna aprilie.

„La noi aproape toate locurile sunt ocupate din luna aprilie, de când s-a început mediatizarea festivalului. Cu toate acestea, mai aveam cinci camere a câte opt locuri disponibile care, cu siguranță, vor fi pline până săptămâna viitoare”, a explicat administratorul uneia dintre pensiunile din Sasca.

Chiar dacă au cele mai multe camere rezervate, mulți dintre cei care administrează pensiuni în zonă sunt destul de neîncrezători în ceea ce privește publicul. Aceștia consideră că anul acesta avertizările meteorologice și vremea capricioasă  îi vor dezarma pe turiști și vor lăsa destul de multe camere goale în Sasca.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Mai avem libere câteva locuri de cazare, care cred că se vor ocupa. De săptămâna asta au început să se rezerve mai multe. Până acum, pot spune că anul trecut a mers mai bine treaba, pentru că am epuizat locurile mult mai repede. Anul acesta merge mai rău din cauza vremii și a avertizărilor meteo, atât pentru noi, cât și pentru turiști. Dacă se anunță în continuare vreme capricioasă, probabil turiștii se vor speria”, a explicat administratorul pensiunii Casa de Oaspeți din Sasca Montană.

Cu sau fără locuri de cazare sau avertizări meteo nefavorabile, scena de la Sasca Montană va fi plină de acorduri unice care-i vor face pe turiști să uite de ploaie. Mai mult decât atât, cei care  nu vor mai prinde locuri la pensiuni, vor avea la dispoziție poiana plină de corturi sau casele localnicilor dornici să primească vizitatori.

Foto: opiniatimisoarei.ro

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/