Robu, uluit de cum a perceput opoziția Alianța Vestului: „Noi suntem patrioți!”

untitled design set 970x90 px

Primarul Timișoarei le-a răspuns astăzi celor care au acuzat Alianța Vestului de dorințe de secesiune: „Ceea ce facem noi este în deplin respect al Constituției României!”

Nicolae Robu s-a arătat uluit, la conferința de presă susținută astăzi, la sediul PNL Timiș, de modul negativ în care a reacționat opoziția la constituirea Alianței Vestului.

„Eu am fost uluit, ca și ceilalți colegi, să văd cum au receptat unii cetățeni ai acestei țări, și nu mă refer la oamenii simpli, ci la unii actori politici, această inițiativă a noastră. Au încercat să intoxice populația cu acea idee absolut aberantă că noi am avea gânduri secesioniste”, a spus primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a sărit în apărarea Alianței și a colegilor săi și a precizat că inițiativa lor urmărește idealul de unitate națională de la 1 decembrie 1918 și că acțiunile lor sunt în conformitate cu legile din România.

Nicolae Robu, despre primarii din AVE: „Suntem patrioți!”

Primarul orașului de pe Bega a subliniat faptul că cei patru primari din AVE sunt patrioți și nu le este rușine să o spună, într-o perioadă în care patriotismul a ajuns o chestiune de care mulți se rușinează. „Noi suntem 4 actori politici patrioți. Nu ne sfiim să spunem asta!”, a accentuat edilul.

În opinia lui Nicolae Robu, România are un potențial uriaș care nu este exploatat. Din acest motiv, spune primarul Timișoarei, „Alianța Vestului își dorește să ridice ștacheta”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/