Robu ţine ritmul cu primarii din Timiş la promisiuni. Vrea şi el aquapark la Timişoara

timisoara capitala 2023

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, vrea să ţină ritmul cu colegii edili din judeţ…la aqaparkuri. Dacă până acum primarii oraşelor Buziaş şi Sânnicolau Mare au iniţiat demersuri pe hârtie pentru amenajarea unor astfel de locuri de relaxare, acum a venit rândul lui Robu să lanseze afirmaţii. Primarul Timişoarei este însă doar la stadiul de discuţii.

Aquaparkuri ca în Ungaria sau doar promisiuni, că doar de apropie campania electorală? Aceasta este întrebarea pe care foarte mulţi dintre cetăţeni şi-o pun. Ideea este că edilii din trei oraşe importante ale judeţului Timiş, Timişoara, Sânnicolau Mare şi Buziaş spun că au încheiat cu asfaltările şi că acum e momentul să se ocupe de dezvoltarea turistică a zonelor pe care le reprezintă. Şi cum altfel decât construind aquaparkuri impunătoare.

Nici Nicolae Robu nu face se dă în lături. În dezbaterea publică ce a avut loc la Primăria Timişoara edilul a afirmat că poartă discuţii cu un invetitor pentru a ridica cel mai frumos aquapark din această parte a Europei. Pe fonduri europene nu se poate, spune Robu, pentru că proiectul  ar fi neeligibil, având în vedere că zona nu este staţiune.

,,Trebuie să fie obiectivul cel mai tare din această parte a Europei. La ora actuală nu sunt eligibile fonduri europene pentru că zonele nu sunt considerate stațiuni. Asta e vestea rea. Vestea bună, și sper să fie una bună, este că că am avut discuții private pentru a realiza un Aquapark peste tot ce există în această parte a Europei, peste cele din Bulgaria”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De asemenea, în cadrul dezbaterii reprezentanţii Horetim au cerut administraţiei locale măsuri concrete pentru dezvoltarea turismului. Aceştia au spus că în weekend oraşul este gol, la fel şi în sărbătorile legale. Discursul nu a fost deloc pe placul edilului care i-a contrazis, negând ideea că sute de mii de turişti vin la Timişoara doar pentru turismul de afaceri: ,,Ne mândrim și cu această parte, dar să spui că 350.000de turiști vin anual pentru bissiness, e ridicol”, a afirmat Robu.

Reprezentanţii Horetim au mai sugerat că ar trebui baze de recreere pentru ca timişorenii să nu mai plece în weekend la Oradea sau la Mako.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/