Robu se plânge iar de Garda de Mediu și de Inspectoratul de Stat în Construcții!

Nicolae Robu nu își ascunde antipatiile, fie că e vorba de persoane sau de instituții. Edilul a și spus, cu nonșalanță, că speră ca, dacă PNL va avea majoritatea în noul Guvern, să se schimbe șefii la unele deconcentrate din Timiș. Primarul nu își ascunde adversitatea față de Garda de Mediu Timiș și de cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Conferință de presă după conferință de presă; edilul spune că Garda de Mediu sabotează inițiativele sale bune. „Vrem să desființăm parcarea de lângă Filarmonică și să facem un aranjament frumos în jurul statuii lui Eminescu și să facem spațiu verde. Sigur, nu foarte mult, cât ne permite spațiul. Nu credeți că aflând că vrem să facem așa ceva a tăbărât Garda de Mediu pe noi?! Nu știu exact de ce, la mine nu au venit și oricum eu nici nu stau de vorbă cu ei. Au venit și când am scos mașinile de pe strada Emanoil Ungureanu. E ceva de noaptea minții! Ai scos mașinile și nu mai ai noxe. Au spus că apare poluare fonică pe o stradă pietonală. Mâine-poimâine se pot lua și de Mitropolie, că de la clopotele bisericii se produce poluare fonică.”, a spus, în stilul caracteristic, primarul Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Despre Inspectoratul de Stat în Construcții, Robu spune că blochează anveloparea a 74 de blocuri, în care locuiesc mii de familii de timișoreni, investiție care se face preponderent din fonduri europene. „Au ținut documentația pe fonduri europene timp de 30 de zile. Nu cumva să dea răspunsul după 29 de zile! Au arătat ce tari sunt ei și cum își permit să îl sfideze pe primarul Timișoarei. Și în ziua 30 au spus că dau aviz negativ pentru că blocurile sunt cu structură metalică. Este o nouă tehnologie care presupune un schelet metalic. Niciunde în țară nu s-a interpretat ca aici. Nu e vorba de construcții metalice, blocul rămâne cu structura de rezistență de beton armat, nimeni nu se atinge de ea.”, a mai spus Robu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/