Robu le poartă de grijă studentelor! „Personaje de proastă calitate se iau de ele pe alei”

Primarul Timișoarei a descoperit, după aproape șapte ani de mandat și altele de rector la Politehnica, și realitățile neplăcute din Complexul Studențesc. Edilul a fost în Complexul Studențesc și e deranjat de oameni străzii care au un comportament nepotrivit față de tinerele și frumoase studente.

Așadar, edilul a „descoperit” boschetarii din zona Complexului Studențesc. „Am remarcat prezența în zonă a unor personaje de proastă calitate, care fac probleme mai ales în relația cu studentele. Pentru că se iau de ele pe alei. Desigur că i-am îndemnat pe studenți să nu aibă nicio ezitare, să facă sesizări la Poliția Locală. Să le venim de hac acestor derbei, care nu știu să se comporte și nu își respectă semenii. Semeni prin apartenența la specia umană, ca altfel, în Complexul Studențesc nu sunt semeni unor asemenea personaje”, a precizat Robu.

De asemenea, edilul a mai dat telefoane pentru înlocuirea unor becuri arse de pe stâlpii de iluminat public. În plus, vrea să mai facă foișoare în parcul din dreptul pasajului Michelangelo.