Robu, ironic: Au înnebunit parizienii și vienezii! Au plantat palmieri

palmieri2

Nicolae Robu l-a atacat pe Dominic Fritz pentru faptul că nu a mai dorit să planteze palmieri în centrul Timișoarei. Asta în timp ce, susține fostul primar, în Paris și Viena au apărut astfel de arbori exotici. „N-au ei norocul de un primar precum Dominic Samuel Fritz”, a precizat Robu, ironic.

Noua conducere a Primăriei Timișoara a renunțat la ideea de a mai planta palmieri în centrul orașului. Mai mult, cei de la Horticultura au primit sarcina de a scoate la vânzare ultimii 39 de arbori exotici rămași.

Pe de altă parte, Nicolae Robu critică decizia Primăriei Timișoara, afirmând că au fost plantați palmieri chiar și în Paris sau Viena.

Au înnebunit și parizienii și vienezii, oameni buni! S-au luat după Robu și și-au pus și ei palmieri! Unde mai pui că ambele aceste “prăpădite” de orașe sunt situate cu circa 3 grade mai la nord decât Timișoara! Oameni iresponsabili, ce să mai zici! Promotori ai kitsch-ului! N-au ei norocul de un primar precum Dominic Samuel Fritz, cu studii și domiciliu la secret, fără niciun loc de muncă cât de cât acătării până în preajma vârstei de 40 de ani, activist ONG, secretară de pensionar și, la vârf, șomer -impresionant, ce mai!-, ca să îi scoată el din situația penibilă, vânzându-le aceste nedemne plante! Așa, să mai acopere măcar a zece mia parte din amenzile aduse orașului într-un an și jumătate de mandat! Biată Timișoara, pe mâna cui ai ajuns”, a afirmat Nicolae Robu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Vă amintim faptul că centrul Timișoarei a fost umplut de palmieri în anul 2013, imediat după ce Nicolae Robu a câștigat primul mandat de primar. La acel moment, subiectul palmierilor din centrul orașului a făcut vâlvă la nivel național.

palmieri1

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/