Robu îl acuză pe Fritz de „incapacitate crasă de a face față unor funcții grele”. Care este motivul?

Fostul primar al Timișoarei susține în continuare că i-a lăsat moștenire lui Dominic Fritz cea mai bună situație financiară din ultimii ani și îl acuză pe actualul edil, dar și pe viceprimarul USR PLUS că nu sunt profesioniști și că ar fi depășiți de situație. 
Într-o postare publicată pe rețelele sociale, Nicolae Robu îi atacă pe Dominic Fritz și pe Ruben Lațcău. El spune că cei doi „fac dovadă de o incapacitate crasă de a face față unor funcții atât de grele și încearcă, dând dovadă de vicii mari de caracter, să și-o acopere împroșcând permanent cu noroi în munca mea și a sutelor de angajați ai primăriei, aruncând în spațiul public minciuni nerușinate. Robu aduce în discuție situația atragerii fondurilor europene, a contractelor de salubrizare încheiate în mandatele sale, situația de la STPT sau cea de la Colterm.
„O spun cu toată răspunderea: situația financiară pe care am lăsat-o este cea mai bună din ultimii mulți ani din aceeași perioadă a anului! Dar trebuie să știi să fii ordonator de credite la acest nivel de Primăria Timișoara. Vă voi explica, în curând, cum stau lucrurile și la Colterm!”, a scris Robu pe Facebook.
Fostul primar al Timișoarei trece în revistă, la rândul său, situația moștenită, la primul mandat, la SDM sau la STPT.
„Rușine! Trist! Am crezut că avem de-a face cu alt gen de caractere și cu alt nivel se competență! Vai și-amar!”, încheie Robu.
1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/