Robu, despre Fritz: A fost babysitter înainte de a ajunge primarul Timișoarei

dominic fritz primar la Timisoara
untitled design set 970x90 px

Nicolae Robu continuă atacurile la adresa lui Dominic Fritz. De data aceasta, fostul edil susține că înainte de a ajunge la conducerea Primăriei Timișoara, Fritz ar fi fost babysitter la copilul useristei pusă șefă la Piețe SA.

Nicolae Robu continuă să-l atace pe Dominic Fritz. Într-o postare realizată pe Facebook, fostul edil al Timișoarei susține că Fritz ar fi singurul „cetățean al planetei” ajuns primar din postura de șomer.

Beznă, străzi ce devin bălți la cea mai mică ploaie, carosabile pline de gropi, haite de câini, cerșetori, hoți la tot pasul, șantiere gestionate haotic, haos general – asta ne oferă primarul ilegal Fritz, singurul cetățean al planetei ajuns primar din șomer”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, fostul primar afirmă că Dominic Fritz ar fi fost babysitter la copilul useristei pusă șefă la Piețe SA, care ulterior și-a dat demisia.

Cineva mi-a făcut observația că mereu omit – poate pentru că nu știu, a adăugat omul și chiar nu știam, precizez eu – să menționez că dl Fritz a fost babysitter la copilul Cătălinei Jahn, cea pe care odată devenit primar, el a pus-o ilegal directoare adjunctă la Piețe. Iată, un subiect de clarificat”, a precizat Robu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/