Robu, amenințat că va fi dat în judecată de Horticultura, care-l acuză că „debitează năzdrăvănii”

nicolae robu

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, este amenințat de Horticultura că va fi dat în judecată. Asta după ce Robu a atras atenția că mașina fostului director a fost vândută cu 7.000 euro, dar în schimb se dorește cumpărarea alteia cu 35.000 euro. „Ne rezervăm dreptul de a vă trage la răspundere pentru năzdrăvăniile pe care le debitați la adresa societății”, i-au transmis cei de la Horticultura.

Un scandal a izbucnit între Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, și conducerea Horticultura, o societate aflată în subordinea primăriei. Dan Diaconu, consilier local PNL, a atras atenția, în urmă cu câteva zile, asupra faptului că mașina fostului director, marca BMW, a fost vândută cu 7.000 euro. În schimb, Horticultura ar vrea să cumpere un autoturism hibrid, în valoare de aproximativ 35.000 euro.

Despre acest subiect a amintit și Nicolae Robu luni, într-o postare făcută pe Facebook.

O nouă bătaie de joc fritzistă! Fostul director al Horticultura, dr. ing. în domeniu, un profesionist desăvârșit, iubitor de frumos s-a mulțumit, cât am fost eu primar, cu o mașină de serviciu cumpărată în 2008, sub primarul Ciuhandu. Când, cu o înfierare demagogică demnă de epoca de început a comunismului -anii 1950-, dl Dominic Huiduitul a anunțat vinderea acestei mașini, fanii săi, încă nelămuriți că au de-a face cu un șarlatan, de fapt cu un șarlatanism instituționalizat au exultat. Ei bine, acea mașină “burgheză” a fost vândută cu 7.000 euro! Ce aflăm acum? Noul director Horticultura -nicidecum dr. ing. în domeniu, în schimb, membru USR sau cel puțin simpatizant habotnic!- tocmai își cumpără o mașină de 35.000! Asta da Revoluție în administrație! Ce credeți, mai e mult până când acești prăduitori, batjocoritori ai Timișoarei, vor fi…”, a afirmat Nicolae Robu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Imediat, de pe pagina oficială a Horticultura a fost lăsat un comentariu la postare, Nicolae Robu fiind anunțat că ar putea fi dat în judecată pentru afirmațiile făcute.

D-le ( fost) primar, va invităm respectuos să aduceți probe despre apartenența actualului director general la vreo formațiune politică, precum și orice evidență despre prețul mașinii în discuție, care este departe de a fi achiziționată în următoarele 300 de zile și nici măcar nu este pentru dânsul, odată ce procedura auto aprobată anul acesta, adică după demiterea fostului, nu mai prevede mașini de director, ci împarte mașinile în cele pentru delegații, respectiv în oraș; pentru afara orașului vom achiziționa un hibrid decent, pentru că, spre deosebire de mandatul dumneavoastră, actuala administrație chiar ține la protecția mediului, iar în oraș, Dacia Spring electrică; actuala conducere nu a făcut decât să înlăture enormitatea deținerii de către un angajat din subordinea CLT a unui BMW X5, nou sau SH, fără nici o transparență; având în vedere statutul dvs. de persoană publică, ne rezervăm dreptul de a vă trage la răspundere pentru năzdrăvăniile pe care le debitați la adresa societății pe care ați adus-o aproape la sapă de lemn, la propriu, în cei 8 ani de mandat; pe actualul director îl puteți localiza prin oraș în autoturismul Skoda proprietate personală, atunci când nu se deplasează cu trotineta între parcurile bătute de Drăgilă până acum în X5-ul atât de regretat de acoliții dumneavoastră”, au scris cei de la Horticultura, pe rețeaua de socializare.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/