Consilier local, mesaj pentru administrația Fritz: „Suntem luați de proști?”

dominic fritz primar la Timisoara

Un consilier local PNL acuză administrația Fritz de faptul că ar încerca să „prostească” timișorenii. Asta după ce a anunțat cu surle și trâmbițe vânzarea mașinii cu care se plimba fostul șef de la Horticultura, marca BMW. De fapt, susține Dan Diaconu, în locul vechii mașini se dorește cumpărarea unui autoturism nou, cu o valoare de peste 35.000 euro.

Dan Diaconu, consilier local PNL, acuză administrația Fritz că ar încerca să „prostească” timișorenii, după ce s-a lăudat că a scos la vânzare mașina cu care se plimba fostul șef de la Horticultura.

Suntem luați de proști? În mintea lor, cu siguranță, da! Manipularea „BMW-ului de lux” de la Horticultura, sau cum mascăm din vorbe achiziția unui autoturism de serviciu de peste 35.000 euro. Câteva luni am privit telenovela vânzării “BMW-ului de lux X5 full option”, simbol al risipirii banului public și al ordinii și managementului eficient pe care noua administrație le oferă la societățile primăriei. Vă mărturisesc că, nici măcar eu, obișnuit cu manipulările produse de actuala administrație, nu am bănuit ce se ascunde de fapt sub această “bombă de presă“, a afirmat Dan Diaconu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Mai precis, liberalul a explicat faptul că BMW-ul fostului director avea o vechime de 15 ani și a fost vândut, în urmă cu câteva zile, la prețul de 7.000 de euro. Cei de la Horticultura au susținut că banii vor fi folosiți pentru „utilaje necesare întreținerii spațiilor verzi din orașul nostru”. În realitate, afirmă Diaconu, Horticultura vrea să cumpere o mașină hibrid pentru conducerea societății.

Ce ne spune site-ul Horticultura? Societatea se află în proces de achiziție a unui nou automobil! Utilajele pentru întreținerea spațiilor verzi sunt de fapt o mașină – plugin hibrid – full dotată, nouă pentru conducerea societății. Oricine are minima curiozitate va vedea că oricare din modelele solicitate depășește ca preț 35.000 de euro. În rezumat, i-am prostit pe timișoreni cu o telenovelă despre un autoturism cu o vechime de 15 ani pentru a achiziționa un autoturism nou cu o valoare de cel puțin 5 ori mai mare”, a spus consilierul local PNL.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/