RMN-uri „cadou” pentru clanul Cârpaci la Spitalul Municipal Timișoara

spitalul municipal timisoara

Primarul Dominic Fritz a luat decizia de a trimite Corpul de Control la Spitalul Municipal Timișoara, după ce clanul Cârpaci ar fi beneficiat de RMN-uri „cadou”.

Situație scandaloasă la Spitalul Municipal Timișoara. Medicul Olimpia Oprea, fost manager al unității medicale, a dezvăluit, marți, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul PNL Timiș, că ar fi oferit RMN-uri „cadou” celor din clanul Cârpaci. Totul cu scopul de a primi un acord necesar depunerii proiectului european privind Clinica de Balneologie.

Deci, câte RMN-uri și-a făcut domnul Cârpaci să fie de acord să facem dezmembrarea (n.r. terenului), nici nu știu. Toată familia”, a afirmat Olimpia Oprea. Așadar, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat, miercuri, că a luat decizia să trimită Corpul de Control la spitalul municipal.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

M-am autosesizat în urma declarațiilor publice ale doamnei Oprea care a ocupat poziția de manager al Spitalului și încă este angajată acolo. Este inacceptabil acest troc cu servicii medicale la care oamenii obișnuiți au termene de așteptare de luni de zile. În funcție de ceea ce vom descoperi, voi merge până la capăt și voi sesiza și alte instituții ale statului. Corupția din sănătate e una de cea mai joasă speță, pentru că se joacă direct cu viețile oamenilor. În ceea ce privește deontologia demersului doamnei doctor mă aștept la o reacție din partea Colegiului Medicilor”, a declarat Dominic Fritz.

Olimpia Oprea a fost director al Spitalului Municipal Timișoara în perioada 2016 – 2020. Unitatea medicală se află în subordinea Primăriei Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/