Din ambasadoare, în competitoare. Alina Dumitru câștigă trofeul Women Rally Timişoara!

2024 podium wr tm clasa 1
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Women Rally a aliniat, în capitala Banatului, 50 de doamne și domnișoare, cucerite, iremediabil de acest univers. O etapă senzațională, unde Alina Dumitru s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. 

La această primă etapă a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service 2024 s-au înscris, la Timișoara, 50 de doamne și domnișoare, cucerite, iremediabil, de “universul” Women Rally, “univers” care a împlinit 6 ani de existență. Trofeul primei etape a fost oferit de Casa Auto Timișoara, iar George, primul banking inteligent din România a susținut clasa de mașini electrice.

Women Rally a aliniat, în capitala Banatului, la prezidiul Briefing-ului, organizat la Sala Senatului de la Universitatea Politehnică Timișoara, ambasadoare cu nume de impact în societatea timișeană: Ileana Mogoşanu – inspector şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Nicoleta Mariana Husar – unul dintre cei mai titraṭi antrenori ai României la tenis de masă; Jasmina Elena Ciocoiu – triplă Campioană Mondială XFC la kickboxing; Beatrice Mercado – editor Revista Născut pentru Sport.

Startul Festiv a avut loc de la ora 18.00 în Piața Iancu Huniade, unde concurentele au trecut prin Poarta de Start, în prezența spectatorilor și partenerilor competiției. Adrenalina a fost la ea acasă, la etapa de la Timișoara încă de la Startul Festiv.

2024 start festiv wr tm

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2024; Timisoara

Motoare și Arte Marțiale?! Da, exact așa a fost. O rețetă WoW!

Sportivi legitimați la Clubul Sportiv Comunal Moșnița au realizat o spectaculoasă demonstrație în “acompaniamentul” de motoare ambalate de adevăratele amazoane de la Moto Girls Timișoara. Competiția a fost un real succes, iar concurentele s-au descurcat impecabil pe asfaltul încins de la Shopping City Timișoara, pe parcursul celor 2 manșe de concurs.

untitled design set 970x90 px

La final, au fost desemnate câștigătoarele celor 6 clase instituite, plus Clasamentul General. O mare surpriză a oferit Alina Alexandra Dumitru devenită, de ceva timp, din ambasadoare, competitoare cu acte în regulă, la Women Rally. Aceasta a reușit uimitoarea performanță de a obține trei urcări pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: locul I în clasamentul general, locul I la clasa 3 și locul I la tracțiune față!
Clasament Clasa 1
Locul 1 – Roxana Armeana – Suzuki Swift
Locul 2 – Madalina Vasiloiu – Citroen C2
Locul 3 – Maria Ţurai – Seat Ibiza
Clasament Clasa 2
Locul 1 – Francisca Radu – Mazda 3
Locul 2 – Catalina Diac – Ford Fiesta
Locul 3 – Ildiko Melinda Martonos – Ford Ecosport
Clasament Clasa 3
Locul 1 – Alina Alexandra Dumitru Samarghitan – Mini Cooper
Locul 2 – Mirela Bejnariu – Honda Civic
Locul 3 – Mihaela Voivod – Peugeot 207
Clasament Clasa 3+
Locul 1 – Adelina Marina Frătean – Audi A3
Locul 2 – Simona Boancă – Mercedes Benz GLC 300e
Locul 3 – Ioana Benṭe – BMW 430i XDrive
Clasament Clasa 4
Locul 1 – Cornelia Pleşoianu – Hyundai Ioniq
Locul 2 – Diana Ciucaş Ielciu – Hyundai Ioniq
Locul 3 – Corina Olivera Marcovici – Hyundai Ioniq
Clasament Clasa 5
Locul 1 – Sonia Roxana Florescu – Citroen DS 3
Locul 2 – Florina Stela Pascu – Ford Fiesta
Locul 3 – Loredana Rozorea – Volkswagen Golf 5
Clasament General
Locul 1 – Alina Alexandra Dumitru Samarghitan – Mini Cooper
Locul 2 – Mirela Bejnariu – Honda Civic
Locul 3 – Adelina Marina Frătean – Audi A3

2024 festivitatea de premiere

2024 festivitatea de premiere women rally

“Mă bucur mult pentru rezultatul obținut și recunosc că aceasta a fost ținta mea – 3 locuri I din 3 posibile! Chiar dacă nu am avut prea mult timp să mă antrenez, fiind foarte prinsă cu propriile mele proiecte sportive, m-am concentrat şi iată că am reușit! În altă ordine de idei, sunt impresionată de cât de bine a fost organizată această etapă, și o felicit pe Laura Savu și pe echipa ei.” a declarat Alina Alexandra Dumitru.

“A fost al 17-lea eveniment Women Rally organizat de către noi, și, așa cum ne-am obișnuit, totul a fost la superlativ. Am încheiat o etapă senzațională, iar feedback-ul, atât din partea concurentelor, cât și al tuturor celor implicați, a fost, ca de obicei, extrem de pozitiv şi motivant, totodată. Nu pot să nu remarc creșterea în valoare sportivă a concurentelor, ceea ce mă face să fiu mândră de faptul că Women Rally își atinge scopul pentru care a fost creat.” afirmă Laura Savu, fondator și organizator Women Rally.

2024 wr tm alina dumitru

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în cadrul Dineului Oficial, la Casa Auto Timișoara, partenerul de tradiție al proiectului. Cu această ocazie, câștigătoarele de la toate clasele, în aplauzele celor prezenți, au urcat pe podium, bucurându-se de reușită. La finalul evenimentului a avut loc o licitație cu strângere de fonduri pentru realizarea revistei „Născut pentru Sport” – cel mai complex proiect din România de educație și cultură sportivă pentru copii – revistă care se oferă, gratuit, elevilor, direct în școli, din mâna marilor valori ale sportului românesc.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/