Risc crescut de disponibilizare la cel mai mare angajator din Bocșa!

Apele sunt extrem de agitate în această perioadă la firma Turis Stell, societate care își desfășoară activitatea în incinta halelor de la SC MCM SRL. Asta, din lipsă de comenzi!

La firma vizată lucrează puțin peste 100 de persoane, iar angajații sunt în pragul disperării pentru că li s-a cerut ca până pe data de 14 iulie să predea trusele de scule pe care le dețin. Solicitarea ar fi venit după ce firma de pază nu i-a lăsat pe oameni să intre în societate, din cauza restanțelor la chirie pe care le are de plătit firma. Incertitudinea planează și la nivel de conducere, întrucât soarta afacerii depinde de comenzile care vin din exterior.

„Până în 30 iulie nu putem spune nimic concret. Activitatea noastră este axată în totalitate pe export. În aceste zile, un reprezentant al firmei poartă discuții cu partenerii din Italia și Suedia. De aceea nu vă pot da un răspuns concret în privința zvonurilor care circulă în oraș. Noi sperăm să facem rost de comenzi și să mergem mai departe“, a declarat directorul Turis Steel, Cristinel Blânda, care a subliniat că a rezolvat între timp problemele legate de plata chiriei.