Ripensia Timișoara revine în Ciarda Roșie pentru meciul cu CS Mioveni

Ripensia revine momentan „acasă”, în Ciarda Roșie, cel puțin pentru meciul cu CS Mioveni. Echipa se antrena în continuare la vechea bază, dar își disputa meciurile oficiale pe „Dan Păltinișanu”, însă rezultatele proaste i-au făcut pe cei din conducere să se răzgândească puțin.

Președintele Dumitru Mihu spune că nu a fost o solicitare imperativă venită de la noul antrenor, Alexandru Pelici. „Este o cerere care a venit din partea staff-ului și din partea unor susținători ai noștri. Încercăm și altceva. Lucrurile nu au mers tocmai bine și încercăm și altceva. Alexandru Pelici a fost și el de acord. Momentan, este doar pentru acest meci. Ulterior, în funcție de cum merg lucrurile, vom reanaliza și vom vedea ce facem”, ne-a declarat președintele Ripensiei.

Ales recent președinte, Dumitru Mihu a spus inițial că Ripensia trebuie să joace mereu pe „Dan Păltinișanu”. Acum, și-a reconsiderat poziția, dar nu în totalitate. „Nu suntem talibani să ne menținem aceeași poziție indiferent de cum merg lucrurile. Sigur, în principal, mi-aș dori ca Ripensia să joace pe «Dan Păltinișanu», deoarece acolo este locul ei”, a mai spus Mihu.

Meciul cu CS Mioveni începe sâmbătă, la ora 11.

Sursa foto: facebook.com/RipensiaTimisoara