2 milioane de litri de motorină pentru 4 milioane de km pe lună și un profit minimal! „Ne gândim dacă mai merită să o facem!”

explo 1000x200

Omul de afaceri Romeo Dunca e copleșit de legislație, de incompetența și hoția celor care conduc România și anunță că e foarte posibil să renunțe la mare parte din business-urile sale! Recent și-a vândut cu peste 20 de milioane de euro parcul logistic!

Prezent în calitate de afacerist de succes la un eveniment organizat la Timișoara, de Ziarul Financiar și Raiffeisen Bank și susținut în calitate de partener de Express de Banat, milionarul Dunca a făcut o mărturisire-șoc. Ar putea vinde compania Dunca Expediții. După ce a criticat în termeni duri politica fiscală a României și i-a desființat pe cei care se perindă prin Guvern, Romeo Dunca a vorbit despre afacerile sale, afaceri la care e foarte posibil să renunțe. „E foarte trist, nici nu știu cum am reușit timp de 24 de ani să fim totdeauna pe prima linie a frontului. Sigur am făcut o performanță mare, că suntem foarte cunoscuți. Consumăm două milioane de litri de motorină pe lună, facem patru milioane de km pe lună cu toată flota pentru a realiza un profit minimal și toată munca asta a noastră lună de lună stăm și ne gândim dacă mai merită să o facem”, a spus fondatorul Dunca Expediții.


Mai mult decât atât, omul de afaceri a dezvăluit una din tranzacțiile sale recente și anume, vânzarea parcului său logistic cu 21 de milioane de euro. Dezamăgit este și de ceea ce trăiește pe pielea lui în Caraș-Severin. După ce a fost nevoit să bage un primar în pușcărie pentru că nu se mai sătura de șpăgile pe care i le dădea, Romeo Dunca, mare pasionat de munte și sporturi de iarnă, își pune mari semne de întrebare și legat de reușita proiectului său pe Muntele Mic. „Sunt foarte implicat în a dezvolta un business de nișă în Caraș-Severin, județul care e o minune a României prin ceea ce are. Din păcate, după 13 de ani de muncă și după o grămadă de bani cheltuiți, încă nu pot spune dacă am reușit. Județul Caraș, este adevărat ceea ce se vede, dar situația asta proastă nu se datorează oamenilor de acolo, pentru că ea a fost gestionată timp de 20 de ani tot de Guvernul de la București. Acolo chiar nu s-a construit nimic”, a mai avertizat afaceristul timișorean.