UPDATE. Rezultate uluitoare obţinute de managerii a 5 instituţii de cultură evaluaţi de conducerea Consiliului Judeţean!

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a făcut publice notele obţinute de managerii a cinci instituţii de cultură aflate în subordinea CJ.

Evaluarea managementului instituţiilor de cultură cărăşene a avut în vedere activitatea desfăşurată în perioada 1 decembrie 2015 – 21 decembrie 2016. Rezultatele constituie doar o primă evaluare şi au fost anunţate în 28 aprilie 2017.

Notele obţinute de cei 5 manageri sunt toate peste 9, foarte aproape de nota maximă! Cea mai mare notă a obţinut-o Adrian Ardeţ (foto, în stânga imaginii), managerul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş – 9,99! La o singură sutime distanţă se află Dumitru Ţeicu, de la Muzeul Banatului Montan din Reşiţa – 9,98!

Tot note foarte mari au primit şi ceilalţi manageri: Mariana Dănescu, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Românu“ Reşiţa – 9,91; Gheorghe Ţunea, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin – 9,88; Clara-Maria Constantin, Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici“ Caraş-Severin – 9,78.

Rezultatele finale ale acestei prime evaluări a managementului pe anul trecut au fost oficializate de preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, prin Dispoziţiile nr. 521-525 din 28.04.2017. Amintim că nici unul dintre cei cinci conducători de instituţii de cultură nu a ajuns pe funcţia de manager în mandatul de preşedinte al lui Hurduzeu, toţi fiind… moşteniţi din vremea în care PSD făcea opoziţie în Consiliul Judeţean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ora 10.30

Consiliul Județean Caraș-Severin subliniază ideea că evaluarea managerilor instituțiilor de cultură nu se face de către conducerea forului decizional, ci de către o comisie desemnată în acest sens. „Evaluarea managerilor instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Caraș-Severin nu se face de către conducerea instituției, ci de către o Comisie de evaluare desemnată prin dispoziție. Comisia de evaluare este compusă din consilieri judeţeni, în proporție de o treime și din specialiști externi din domeniul de activitate al instituției de cultură, în proporție de două treimi.

Evaluarea se face anual în baza unui Regulament-cadrul ce respectă prevederile anexei 2 la Ordinul Ministrului Culturii nr. 2.799/2015, iar analiza și notarea raportului de activitate și a interviului se face în baza mai multor criterii și subcriterii ce iau în considerare modelul prevăzut în anexa nr. 4 la ordinul amintit”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/