Popa a mutat câștigător pentru Reșița! Paul, city manager! Potoceanu, un mare câștig pentru oraș!

explo 1000x200

Nelu Popa e foarte mulțumit de mutarea controversată pe care a făcut-o atunci când le-a oferit pesediștilor un post de viceprimar al Reșiței, sacrificându-l oarecum pe „verdele” Vasile Paul.

Din momentul în care Gabriel Duruț a fost instalat în fotoliul de viceprimar, toate proiectele inițiate de primarul Reșiței trec cu unanimitate de voturi, consilierii PSD nemaigăsind nimic de comentat. O fi asta o coincidență sau nu, cert este că Nelu Popa are toate motivele să fie mulțumit de alegerea făcută, chiar dacă gestul său nu a fost văzut cu ochi buni de prea mulți liberali. După un scurt periplu pe la Termoserv, Vasile Paul se pregătește acum pentru a prelua funcția de administrator public al orașului, așa cum se convenise în momentul în care și-a prezentat demisia din calitatea de viceprimar și, ulterior, de consilier local.

Popa e mulțumit și de faptul că în Consiliul Local a venit, în locul lui Vasile Paul, un om de calitate. „Vasile Paul este alături de mine în fiecare zi. Și-a depus CV-ul pentru postul de administrator al orașului. Conlucrăm bine împreună, iar introducerea doamnei Nadia Potoceanu în Consiliul Local este un mare câștig pentru oraș, dânsa este un frecvent susținător al mediului, al ambientului și cred că ne va aduce un plus”, a declarat Nelu Popa.

Mai mult decât atât, primarul Reșiței este foarte bucuros și de opțiunea social-democraților pentru postul de viceprimar.Mă bucur că alesul colegilor din PSD e domnul Duruț. Îl cunosc și pe tatăl său, îi apreciez, sunt oameni onești și cred că vom colabora bine”, a afirmat primarul.