Rezultat istoric în Clisură pentru PNL

Liderul de la Palatul Administrativ, Sorin Frunzăverde, dar și președintele PNL Moldova Nouă, Adrian Torma, sunt mulțumiți de rezultatul neașteptat de bun pe care l-au obținut la alegerile europarlamentare din 25 mai.

În orașul din Clisura Dunării, liberalii au primit 1.073 de voturi, adică 32,41 la sută din totalul de 3.310 de voturi valabil exprimate. „Este un rezultat istoric având în vedere situația din 2009 când PNL a primit doar 218 voturi, adică 9,28 de procente. Sunt extrem de mulțumit și impresionat de reacția pozitivă a cetățenilor din Moldova Nouă, sunt bucuros să primesc un mesaj din partea lor: dorința de schimbare. Rezultatul este istoric pentru PNL, este un rezultat care îmi dă speranță, dar în același timp mă obligă să mă implic și mai mult în a readuce Moldova Nouă printre orașele prospere din Caraș-Severin, a declarat Adrian Torma, liderul liberalilor din oraș.

Acesta spune că a simțit simpatia din partea localnicilor față de organizația locală a PNL, întrucât a preluat conducerea cu doar câteva săptămâni înainte de momentul alegerilor, iar rezultatul a fost extrem de bun. De asemenea, a ținut să remarce implicarea locuitorilor din Boșneag, a etnicilor sârbi din Moldova Veche și Măcești, dar și pe cea a localnicilor din Moldovița. „Votul lor de încredere acordat PNL îmi dă speranța că Moldova Nouă vrea o schimbare reală și nu va mai tolera ca orașul să fie condus de oameni lipsiți de profesionalism și care nu respectă cetățenii, a adăugat președintele PNL Moldova Nouă.

1000x100 (5)