Revoluționarii pleacă din nou la București

În această seară, peste 20 de revoluționari din Caraș-Severin pleacă la București, ca să ia parte la un miting de protest, pe traseul Piața Universității-Cotroceni-Parlament. În plus, un reprezentant al județului este în greva foamei, în capitală. Mihai Orbulescu are 3 copii, iar de două săptămâni doarme în aer liber, fără să mănânce.

Revoluționarii au renunțat la a le cere guvernanților să le acorde în continuare indemnizația pe care au dobândit-o în urma drepturilor pe care le-au câștigat în Decembrie 1989. Acum vor locuri de muncă și un trai decent de viață. În acest sens, astăzi pleacă din nou la București, ca să protesteze în stradă. „Vom participa la un miting ce are un traseu mai lung. Suntem nemulțumiți de modul în care suntem tratați și ne cerem scuze oamenilor că s-a ajuns aici în urma Revoluției. Noi nu am dorit în 89 să trăiască la limită, ci să aibe un trai decent”, a spus Dumitru Alexa, președintele ALRD Caraș-Severin.

În greva foamei
În plus, un revoluționar din Caraș-Severin este de două săptămâni în greva foamei. Mihai Orbulescu stă în frig zi și noapte în fața Guvernului și a adoptat această formă extremă de protest, alături de alți 12 revoluționari din țară. „Acesta a participat la baricada de la tipografia CSR. A venit din Govândari în centrul orașului, alături de renumitul grup 200. Are trei copii și își riscă viața din cauza deciziilor care se iau la nivel central”, a adăugat liderul ALRD Caraș-Severin.