Revelion la superlativ în Băile Herculane

Se anunță nopți incendiare în stațiunea de pe Valea Cernei. Lux, vedete de top și distracție ca în povești.

Mai sunt doar câteva zile până la Revelion, iar pregătirile sunt în toi. Turiști din toată țara, dar și din străinătate au ales și în acest an să petreacă într-una dintre cele mai vechi stațiuni balneoclimaterice din lume. Milioanele de euro investite în ultima perioadă au adus aerul proaspăt al revigorării stațiunii, o renaștere așteptată de zeci de ani. Grand Hotel Minerva este una dintre păsările Phoenix care a renăscut din propria cenușă, mândrindu-se în momentul de față cu premii la nivel mondial și servicii hoteliere de top.

Sărbătorile de iarnă la resortul de lux punctează încă o dată eleganța, bunul gust și profesionalismul. Surprize de proporții se anunță și pentru cumpăna dintre ani, când serile vor fi condimentate cu show-uri incendiare, preparate culinare fine, momente de live cooking, o selecție de vinuri rafinate și multe alte surprize.

Revelionul GHM va fi epic!

Va fi o sărbătoare ca în basme. Petrecerea va începe chiar de mâine, sâmbătă, 28 decembrie, cu un program de muzică live susținut timp de două zile de artista Mirella Queen, urmând ca luni, 30 decembrie, oaspeții să se bucure de o degustare de vinuri, de un show incendiar cu Andreea Bănică și de un număr performant de stand-up comedy cu Tiberiu Popovici. În noaptea dintre ani va concerta special pentru oaspeții Grand Hotel Minerva trupa Enjoy Band, iar în prima seară a anului nou invitații vor petrece pe ritmuri Arabian Nights cu DJ și Mirella Queen.

Pentru că este vacanță de iarnă nu doar pentru copii, cei mai mulți dintre turiști se bucură și ei de zilele libere prelungite. Astfel, cei care au rezervat pe www.hotelminerva.ro au beneficiat de o reducere de 5 %, iar copiii cu vârste mai mici de 14 ani au avut gratuitate.

Când spui Grand Hotel Minerva, gândul te duce doar la răsfăț, sănătate și frumusețe. Fie că vorbim de zona spa sau de centrul de tratament, doar ideea petrecerii timpului în condiții de 4 stele binedispune pe oricine. Apa cu sulf, binecunoscută pentru proprietățile miraculoase pe care le are, a fost bine fructificată și pusă în valoare în cadrul Centrului de tratament, recuperare și prevenție modern „Balneo Minerva”.

„Centrul nostru Balneo Minerva în care am investit foarte mult este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Avem aparatură precum laser sau tecar, de ultimă generație și care are efecte terapeutice foarte bune. Tecarul este foarte bun pentru refacere după efort fizic îndelungat și, de asemenea, foarte bun pentru tratamentul reumatismului. Toate procedurile se fac după consultația efectuată de către medicul balneo și se merge strict pe prescripția medicului balneolog.

De asemenea, suntem racordați la cea mai bună sursă de apă cu sulf de aici din stațiune. Promovăm intens partea aceasta de centru de tratament, întrucât constituie specificul stațiunii Băile Herculane în care ne aflăm. De asemenea, suntem încântați că oaspeții noștri se bucură și de centrul Armonia Spa, cel care a fost catalogat în anul 2018 de publicația internațională THE GUARDIAN în top 20, cele mai frumoase spa-uri din Europa”. Și anul 2019 a fost pentru noi plin cu realizări, în care ni s-a confirmat încă o dată că acolo unde există dedicare, profesionalism și devotament, există și fericire, atât pentru noi cât și pentru turiști care sunt tot mai numeroși de la an la an.”, a declarat Cătălina Iovan, directorul de marketing al complexului hotelier.