Revelion cu poliția la datorie

Ultimele zile din anul 2012 și începutul noului an au solicitat prezența autorităților județene în stradă. Astfel, peste 20 de infracțiuni au fost descoperite de oamenii legii în această perioadă.

Nici în zilele de sărbătoare reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean nu se pot bucura de liniște. În perioada 29 decembrie 2012- 2 ianuarie 2013, la nivelul poliției județene au fost aplicate aproape 300 de sancțiuni contravenționale ce depășesc suma de 45 de mii de lei.

De asemenea, polițiștii prezenți pe teren în tot județul au constatat 23 de infracțiuni. „Din aceste 23 de infracțiuni, 8 au fost pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, două la regimul silvic, 11 de natură judiciară şi două la alte acte normative”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Mare parte din cele 280 de sancțiuni contravenționale aplicate la cumpăna dintre ani au fost pentru încălcarea normelor rutiere din cauză că peste 200 de șoferi nu au condus regulamentar. De altfel, 58 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea ordinii și a liniștii publice.

banner 1000 x 100 hd