Activitatea poliției județene dă roade

Acțiunile desfășurate de poliția rutieră pe drumurile publice au fost cu folos. În 2012 sunt mai puține accidente decât în anii precedenți.

Prezența în trafic a aparatelor radar și numeroasele controale desfășurate pe raza județului au determinat ca șoferii să se gândesc de două ori dacă să apese pedala până în podea. În anul 2012 atât numărul accidentelor cât și numărul victimelor au scăzut considerabil.

Numărul accidentelor rutiere produse pe raza judeţului Caraş-Severin în anul 2012 a scăzut cu 29 faţă de anul 2011, fiind înregistrat un total de 366. De asemenea, în urma acestor accidente au fost cu șapte persoane decedate mai puțin decât în anul trecut, cu șase mai puțini răniți grav și cu 37 mai puține persoane rănite ușor”, declară Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin informează că principalele cauze pentru producerea accidentelor pe anul ce tocmai s-a încheiat au fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

banner 1000 x 100 hd