Revanșa gugulanilor! Trei puncte pentru Banatul Caransebeș!

Echipa de volei Banatul Caransebeș și-a trecut în cont în această seară a cincea victorie stagională. În prima etapă a returului, elevii lui Răzvan Parpală au învins pe Tricolorul Ploiești, în Sala Polivalentă „Victoria”, cu 3-1, luându-și revanșa după înfrângerea din startul acestei ediții de campionat.

Gugulanii au început astfel returul cu o victorie pe teren propriu, deși au cedat în primul set în fața ploieștenilor, 20-25. Gazdele s-au mobilizat însă în următoarele trei seturi și au făcut posibil ca trei puncte să intre în contul echipei din Caransebeș. Banatul a câștigat trei seturi la rând, 30-28, 25-21, 25-19, iar victoria cu 3-1 o duce la cota 14 în privința punctelor din clasament.

„Ăsta este sportul. O victorie foarte frumoasă și meritată, pentru că am muncit. Așa cum am declarat acum două zile, că vrem să ne luăm revanșa și cele trei puncte, azi am reușit să facem acest lucru și suntem toți bucuroși pentru această victorie. Dacă ar fi să fac o analiză a meciurilor jucate ân acest sezon, dacă am fi avut acum cu două puncte mai mult decât avem acum, era foarte bine. Dar, ținând cont de accidentările avute și parcursul acestei echipe, eu sunt în principiu mulțumit. O să avem acasă unele meciuri mai ușoare, trebuie să ne concentrăm pe această parte a returului și sper să intrăm în primele 6”, a spus antrenorul echipei Banatul Caransebeș, Răzvan Parpală.

Banatul Caransebeș a rămas pe locul 8 și va mai avea un singur meci în acest an, pe 17 decembrie, în deplasare la Arcada Galați.