„Gașca nebună”, răpusă de arbitri la Suceava! „Rar mi-a fost dat să văd asemenea golănie pe un teren de sport!”

Omul care a finanțat și continuă să finanțeze proiectul handbalistic al Reșiței, HC Adrian Petrea, chiar dacă în urmă cu două săptămâni își anunțase retragerea, a răbufnit la finalul meciului din această seară, de la Suceava. Echipa reșițeană a cedat cu 28-25, după ce la pauză a condus cu 15-10, însă se pare că arbitrajul a fost decisiv în stabilirea învingătoarei.

Sătul de ceea ce a văzut în această seară, în repriza secundă, Cristian Pătru a ieșit cu o declarație incendiară, la adresa arbitrajului, asta în condițiile în care echipa Reșiței este oricum una destul de chinuită de probleme financiare, iar acum a trebuit să înfrunte o echipă care a avut de partea sa mai mult decât era necesar pentru obținerea victoriei, în opinia finanțatorului grupării bănățene.

„Poate ar fi mai bine să renunțăm! Rar mi-a fost dat să văd asemenea golănie pe un teren de sport! Nu ne trimiteți arbitraj de gală cu Constanța, că nu contează, trimiteți-ne un arbitraj mai ieftin. Felicitări guys pentru dăruire și onoare. Nu am comentat niciodată arbitrajele, dar ceea ce am văzut azi în repriza a doua a depășit orice măsură. Vă rog să fiți mândri de băieți! Merită!” – Cristian Pătru

Pentru statisticieni, echipa Reșiței: Tevzadze, Sămînță – Bahan (7 goluri), Rohozneanu (5), Ignat (5), Huta (3), Starchenko (3), Popovici (2), Heimbach, Dragon, Barbu, Gîrban, Radosavlevici.

Rămâi pe www.expressdebanat.ro pentru alte reacții!