Revaldi ART – bucuria copiilor de a rupe hârtia [FOTO/VIDEO]

„Esențele tari se țin în sticluțe mici” este una dintre expresiile pe care le-am auzit de nenumărate ori și care de fiecare dată a fost confirmată prin ideile inovatoare și de succes ale multor oameni de afaceri, din țară și nu numai. De la proiecția unui vis, până la materializarea acestuia poate fi doar un pas mic, atât de mic, încât până dimineața ideea să prindă contur, iar visul să se transforme în realitate, așa cum este și în cazul unei tinere mămici, ce a dat viață celui de-al treilea copil: Revaldi ART.

Anii de muncă în cadrul unei mari companii multinaționale și succesele obținute pe plan profesional nu au fost îndeajuns încât să îi aducă satisfacții depline, înflorindu-i ideea că viața nu se rezumă doar la un job de 8-10 ore pe zi, un job în care rutina și oboseala își pun amprenta, îngrădind timpul liber și de multe ori imaginația.

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ofer cadouri și să mă bucur de bucuria celor care le primesc”, a declarat Aldona Sest, inițiatoarea acestui proiect, unic în județul Caraș-Severin și prea puțin dezvoltat în țară. Revaldi ART s-a născut într-o grădiniță. Da, într-o grădiniță, la cererea unui părinte care voia să facă un cadou mai special sărbătoritului, dar și celorlalți copii. Și pentru că cele mai uzuale cadouri ce se oferă la evenimentele aniversare, în școli și grădinițe sunt cutiile cu suc și prăjiturelele ambalate, Aldonei i s-a conturat ideea de a crea un tort personalizat, cu sucuri și prăjituri, toate ambalate în hârtii și decorate cu jucăriile preferate ale copilului. De aici și până la zeci de comenzi primite din partea părinților nu a fost decât o chestiune de timp. Torturile au ajuns în mai toate unitățile de învățământ din Reșița, județul Caraș-Severin, dar și în capitala țării. O idee, un hobby, bucurie și pasiune pentru fiecare detaliu, creație ce aduce emoție în sufletele copiilor, bucuroși de a rupe hârtiile și de a descoperi surpriza din interiorul tortului.

Așa se rupe un tort făcut de mine! Distracția e garantata!

Gepostet von Aldona Sest am Sonntag, 10. Dezember 2017

Și pentru că atunci când ai idei, avem și soluții, au apărut încet și alte tipuri de cereri pentru cadouri. Pe site-ul Revaldi ART se regăsesc idei care de care mai trăznite: de la celebrele torturi dedicate copiilor, la lumânări și flori din hârtie, torturi cu bani și scutece pentru copii, instrumente muzicale realizate din dulciuri, până la halbe de bere, confecționate din hârtie și umplute cu alune.

Realizatoarea acestui proiect ne-a declarat că povestea nu se oprește aici, că peste puțin timp, hobby-ul se va concretiza printr-o firmă, firmă care speră că îi va purta numele în toate colțurile țării și, de ce nu, va depăși pragul granițelor noastre.

„Sunt sigură că proiectul se va dezvolta, iar lumea va învăța să aprecieze creația, imaginația și pasiunea pentru artă, lucru ce îmi doresc să își pună amprenta și asupra copiilor noștri, pentru că într-o societate a plasticului, griului și inesteticului, arta va triumfa mereu”, a mai declarat Aldona Sest pentru publicația noastră.

Pentru cei care doresc să ofere un cadou inedit celor dragi, Aldona vă poate ajuta dacă apelați numărul de telefon 0721 124 400, accesați pagina de Facebook Revaldi ART sau trimiteți un e-mail la adresa: aldona.sest81@gmail.com.