Reuşite şi nereuşite pesediste în Consiliul Local Caransebeş [VIDEO]

Florin Bogdea, liderul grupului PSD din Consiliul Local al Municipiului Caransebeș, a vorbit, într-un interviu acordat în redacţia Express de Banat, despre reușitele şi nereuşitele social-democraţilor în rezolvarea unor probleme ale comunităţii locale.

Printre acestea se numără lobby-ul făcut pentru rezolvarea temporară a problemei apei în cartierul Valea Cenchii. „La insistențele noastre s-a realizat acel foraj, care aduce apa în rețeaua din cartier. Am reușit, de asemenea, să disciplinăm într-un fel Consiliul Local, în sensul că mapele pentru şedinţele de consiliu ni le pun la dispoziție, conform Legii 215, cu trei zile înainte. Am reușit să scădem prețul la gunoi, care era cel mai mare din județ, de la 15 lei de persoană la 10,53 lei”, a menționat Florin Bogdea.

Acesta s-a referit și la ce nu a reușit grupul PSD în Consiliul Local. „Eu, cel puțin, venind din învățământ, am dorit reabilitarea școlilor din municipiu și speram ca și Felix Borcean, care și el a ajuns șef al administrației din rândul dascălilor, achiesează la această idee. Vine din domeniu, a fost directorul Colegiului Traian Doda și știe cât de greu este. I-am spus atunci, în toamnă, când s-a inaugurat ștrandul, că acei bani puteau fi investiți în școli. Din păcate, nu am reușit să ne impunem punctul de vedere în Consiliul Local”, ne-a declarat consilierul PSD Florin Bogdea, director al Liceului Tehnologic Dacia.

1000x200 dacus 02

Interviul integral cu liderul grupului PSD din Consiliul Local al Municipiului Caransebeș, Florin Bogdea:

YouTube video

publicitate si promovare online banner maxagro