RETIM anunță modificarea tarifelor de colectare a deșeurilor în Zona 0 a județului Timiș

retim modifica tarifele
STPT job 1000x200

RETIM vine cu un anunț important pentru abonații din Zona 0 a județului Timiș. Operatorul de salubrizare informează că se vor modifica tarifele de colectare a deșeurilor municipale.

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 0 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de colectare a deșeurilor municipale.

Modificarea tarifelor este determinată în principal de creșterea costurilor cu fondul de închidere a celulelor depozitului de la Ghizela și monitorizarea acestora post-închidere, cât și de creșterea costurilor cu carburanții și inflația din ultima perioada. Propunerea de modificare a tarifelor unice pe categorii de utilizatori și a tarifelor diferențiate (rezidual si reciclabil) pentru colectarea și transportul deșeurilor municipale și a deșeurilor similare a fost avizată favorabil de către Consiliul Director al ADID Timiș, urmând să fie aprobate de către AGA ADID Timiș, în vederea aplicării acestora”, a informat RETIM.

Localitățile care aparțin Zonei 0 a județului Timiș sunt următoarele: Balinț, Bara, Belinț, Bogda, Boldur, Brestovăț, Buziaș, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Gavojdia, Ghizela, Lugoj, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Recaș, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.

Tarifele aplicabile pentru întreaga Zonă 0 Ghizela vor fi:

      • Pentru Persoane fizice, tarife exprimate în lei cu TVA

    pentru persoane fizice , tarife exprimate în lei cu tva (zona 0)

  • Pentru persoane juridice, tarife exprimate în lei fără TVApentru persoane juridice tarife exprimate în lei fără tva (zona 0)
Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/