Linia de troleibuz, din nou funcțională pe str. Lidia și B-dul Sudului din Timișoara

Modificari in transportul public din Timisoara

Vești bune pentru timișorenii care locuiesc în zona Soarelui. Începând de astăzi, s-a reluat transportul public cu troleibuzul pe str. Mareșal Constantin Prezan, fosta Lidia, și pe B-dul Sudului, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, vine cu vești bune pentru persoanele care locuiesc în zona Soarelui și circulă cu mijloacele de transport în comun. Începând de astăzi, linia de troleibuz este din nou funcțională pe str. Mareșal Constantin Prezan, fosta Lidia, și pe B-dul Sudului. Asta după ce lucrările de reabilitare de pe aceste două artere au fost finalizate.

Totodată, pe strada Prezan au fost montate indicatoare care interzic oprirea, o măsură care permite ca ambele benzi rezultate în urma investiției să fie folosite pentru trafic. Încă de astăzi, Poliția Locală va aplica autocolante și avertismente mașinilor staționate pe banda 1 de circulație pe Prezan, iar de joi vor fi și ridicate autovehiculele care ocupă banda. Reluarea transportului public este una dintre lucrurile pe care le pregătim pentru 5 Septembrie odată cu finalizarea verii și începerea școlii”, a afirmat Ruben Lațcău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Mai precis, pe str. Mareșal Constantin Prezan și B-dul Sudului a fost reluat transportul în comun în cazul troleibuzelor care circulă pe liniile 15 și 16. De asemenea, circulă pe rutele normale și autobuzele liniei Expres 2.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/