Rețete gustoase și sănătoase! Natur House Reșița are propuneri delicioase! (I)

O dietă nu înseamnă renunțarea totală la alimentele care ne plac, ci mai degrabă o reinterpretare a rețetelor, astfel încât ele să nu ne dăuneze, ci, din contră, să ne ajute în păstrarea unui stil de viață sănătos. Loredana Guran, nutriționistul de la Natur House Reșița, propune astăzi două rețete delicioase.

Sfaturile nutriționistului Loredana Guran, cea care vă așteaptă în cabinetul Natur House din Reșița, continuă astăzi cu două rețete delicioase: o variantă sănătoasă pentru prânz sau cină și un desert peste care, trebuie să recunoaștem, ne este tuturor greu să sărim.

Pentru mai multe sfaturi, apelați cu încredere la partenerii noștri. Programările se pot face la numărul de telefon 0770 457 030.

PIEPT DE PUI CU SPANAC ȘI BRÂNZĂ

Ingrediente:

  • 4 bucăți piept de pui
  • 150 gr. cremă de brânză (brânză telemea+urdă+ierburi aromatice)
  • 1 ou
  • 8 frunze mari de spanac
  • bețișoare de cocktail
  • piper

Mod de preparare:

Se introduce fiecare piept de pui între două coli de folie alimentară și se bate încât să devină cât mai subțire, dar fără a-l sfărâma. Se taie fiecare piept în jumătate pe lățime. Se amestecă crema de brânză cu oul și cu piper după gust. Se întinde acest amestec pe fiecare piept de pui. Se așează pe o frunză de spanac, se rulează și se înțeapă cu un bețișor de cocktail pentru fixare. Se gătește la aparat de gătit cu aburi timp de 15 minute. Se așează puiul pe farfurii și se îndepărtează bețișoarele de cocktail.

PERE CU CACAO ȘI SCORȚIȘOARĂ

Ingrediente:

  • 200 gr. pere
  • două linguri îndulcitor
  • un vârf de cuțit de scorțișoară
  • 20 gr. cacao amară

Mod de preparare:

Într-un vas se pune un pahar de apă, cu îndulcitorul și scorțișoara. Când apa începe să fiarbă, se adaugă perele timp de 20 de minute. După ce s-au fiert, se curăță și se îndepărtează cotorul. În apa folosită la fierbere se dizolvă cacao, se fierbe timp de 5 minute, după care perele „se unesc” cu crema obținută.

Cabinetul Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter vă așteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, pentru consultații și ajutor specializat din partea specialistului în nutriție Loredana Guran.

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, Express de Banat, împreună cu partenerii de la Natur House Reșița, publică în fiecare zi de sâmbătă câte un articol legat de nutriție și, de asemenea, vă invită la concurs pe pagina de Facebook Express de Banat.