Restricții pe o stradă importantă din Timișoara

restrictii de trafic la timisoara
untitled design set 970x90 px

Continuă lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din Timișoara. Astfel, în această lună, se impun restricții pe str. Nicu Filipescu.

Primăria Timișoara anunță că în oraș continuă lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare. La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul instituției a aprobat, în perioada 07 – 29 februarie, restricționarea traficului rutier pe strada Nicu Filipescu, tronsonul cuprins între strada Dr. Alexandru Martha – bulevardul Take Ionescu.

Restricționarea în cauză vine în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și canalizare Timișoara Nord LOT 2”, a informat Primăria Timișoara.

Proiectul Aquatim este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). În Timișoara, proiectul presupune lucrări de extindere și reabilitare ale rețelelor de apă și canalizare, dar și realizarea unui sistem de valorificare a nămolului de la Stația de epurare, precum și lucrări de modernizare ale Stației de Tratare a Apei Bega.

Lucrarea din zona Take Ionescu, face parte din contractul de lucrări CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, parte a proiectului mai sus menționat. Progresul pe acest contract este de 87%. Pentru realizarea acestei lucrări, s-a întrerupt furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu, București, Teodor Mihaly, Titan, Tapia și la Școala Gimnazială Nr. 16 și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș”, a transmis Primăria Timișoara.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/