Restricţii de circulaţie pe Autostrada Banatului

DRDP Timişoara anunţă restricții de viteză și chiar închiderea traficului alternativ pe autostrada A1 Lugoj – Deva în lunile de vară, excepție făcând luna august, când circulația nu va fi restricționată. Și asta pentru că vor începe lucrări de reparații și întreținere pe mai multe porțiuni din autostradă.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că în lunile iunie, iulie și septembrie 2018, antreprenorul Tirrena Scavi Condotte Cossi G.I.E. va executa lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție, pe autostrada A1 Lugoj – Deva, Lotul 1 între nodurile rutiere Traian Vuia și Topolovățu Mare. Pentru execuția lucrărilor, se va închide traficul alternativ, etapizat, iar circulația va fi deviată de pe o cale pe cealaltă. Între pozițiile kilometrice menționate se vor închide câte două sectoare de câte 5 km. Primele devieri de trafic programate vor fi pe Calea 2, sensul de mers Timișoara – Deva.

Sectoarele aflate în lucru vor fi semnalizate cu panouri de orientare, balize și indicatoare rutiere și se instituie restricție de viteză la 80 km/h. Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Astfel de lucrări vor fi și pe autostrada A6, care leagă autostrada A1 cu centura Lugojului. Aici vor fi restricții de circulație în lunile august și septembrie.

banner 970 x 250