Restricții de circulație în Piața Consiliul Europei din Timișoara

Restrictii de circulatie in Piata Consiliul Europei din Timisoara

Vor fi restricții de circulație în zona Piața Consiliului Europei din Timișoara, în acest weekend, cu scopul realizării de lucrări de reparații.

Primăria Timișoara informează că vor fi realizate o serie de lucrări la drumuri, în acest weekend. Așadar, se impun restricții de circulație în zona Piața Consiliului Europei.

În weekend, intensificăm lucrările de reparații, pentru a reduce, pe cât posibil, disconfortul în trafic peste săptămână”, a transmis instituția.

Așadar, între 18 august, ora 05.00, și 19 august, ora 08.00, traficul rutier va fi închis la intersecția dintre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei, precum și inelul de ieșire de la Iulius Town pe Calea Aradului. Închiderea circulației pe tronsoanele de mai sus se va realiza în vederea așternerii stratului de uzură.

1000x200 dacus 02

Potrivit Primăriei Timișoara, pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație și devieri ale traficului: circulația de la intrarea în oraș pe Calea Aradului se va face pe o singură bandă înspre Calea Alexandru Ioan Cuza și este permisă virarea la dreapta pe Calea Circumvalațiunii; ieșirea în Calea Aradului de pe Calea Circumvalațiunii va fi închisă; se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu; se închide ieșirea de pe Calea Torontalului în Calea Aradului; se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.

De asemenea, din data de 19 august, ora 08.00, până în 20 august, ora 15.00, intersecția dintre Piața Consiliul Europei, Calea Aradului și Calea Circumvalațiunii va fi închisă, iar circulația va fi deviată prin pasajul Iulius Town. Legătura de la Calea Aradului la Calea Circumvalațiunii se va face pe strada Miresei, cu ieșire pe Calea Torontalului. Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului și Calea Alexandru Ioan Cuza se va face pe la Consiliul Europei cu ieșire la Pasajul Iulius Town.

În lunile de vară, sunt programate mai multe intervenții, pentru a profita de perioada concediilor, când orașul este mai liber. Această etapă, cu toate inconvenientele legate de blocaje, este absolut necesară pentru ca lucrările să avanseze și le finalizăm cât mai repede. Recomandăm conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care există restricții de circulație”, a informat Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro