Restaurantul Mioriţa, locul unde eleganţa întâlneşte calitatea şi preţurile mici

Elegant, spaţios şi luminos, restaurantul situat la ieşirea din Caransebeş spre Oţelu Roşu îşi cucereşte clienţii cu servicii ireproşabile la preţuri mai mult decât atrăgătoare. Atât ambientul, cât şi locaţia în care este amplasat, fac din restaurantul Mioriţa alegerea perfectă pentru evenimentele importante care se vor a fi memorabile.

Deşi deschis de numai un an, restaurantul Mioriţa din Caransebeş a reuşit să-şi cucerească clienţii datorită raportului excelent calitate-preţ. Capacitatea de 300 de locuri, dar şi eleganţa decorului, îl recomandă mai ales pentru găzduirea de evenimente festive. Iar atunci când meniul complet, cu cinci feluri de mâncare şi băutură inclusă, costă numai 120 de lei, restaurantul devine cel puţin o ofertă demnă de luat în seamă.

Bucătăria este una cu specific tradiţional şi alături de delicioasele preparate merge de minune vinul de casă la carafă. Dacă încă nu v-aţi convins, trebuie să ştiţi că pentru decorul sălii aveţi de ales între cinci culori şi teme şi, cel mai important, toate aranjamentele sunt gratuite. Mai mult decât atât, oferta restaurantului se mulează perfect după dorinţele clientului, astfel că există opţiunea de a închiria doar sala.

Restaurantul Mioriţa este situat la ieşirea din Caransebeş spre Oţelu Roşu, pe DN68, la km 3. Pentru informaţii şi rezervări vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0785 206 234 şi 0785 206 228.