Decorul ideal pentru o nuntă ca-n poveşti (P)

Pentru cei care au hotărât să-şi oficializeze povestea de dragoste şi vor să celebreze evenimentul cu mult fast, într-un cadru elegant, există, ca şi în cazul rochiei de mireasă, alegerea perfectă. Ofertele restaurantului Mioriţa din Caransebeş vă vor face să spuneţi „Da!” chiar mai hotărât decât la starea civilă.

Atât ambientul, cât şi locaţia retrasă în care este amplasat, fac din restaurantul Mioriţa opţiunea ideală pentru evenimentele importante care trebuie să fie şi memorabile. Iar nunta este cu siguranţă unul dintre acestea. Deşi deschis de numai un an, restaurantul a reuşit să se impună printre preferinţele clienţilor datorită raportului excelent servire-calitate-preţ. Un meniu complet, cu cinci feluri de mâncare şi băutură inclusă, ajunge la numai 120 de lei. În cazul unui buget mai modest, preţul se poate ajusta în funcţie de dorinţele clientului, existând şi varianta de a închiria doar sala.

Pentru cei care chiar vor să sărbătorească în stil mare, cele 300 de locuri de care dispune localul şi decorul elegant sunt tot ceea ce au nevoie. Dacă încă nu v-aţi convins, trebuie să ştiţi că pentru decorul sălii aveţi de ales între cinci culori şi teme şi, cel mai important, toate aranjamentele sunt gratuite.

Aşadar, până nu intraţi în febra pregătirilor, ar fi bine să vă rezervaţi seara de poveste la restaurantul Mioriţa, unde singura grijă va fi cum să le explicaţi invitaţilor că petrecerea nu va dura trei zile şi trei nopţi.

Restaurantul Mioriţa este situat la ieşirea din Caransebeş spre Oţelu Roşu, pe DN68, la km 3. Pentru informaţii şi rezervări vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0785 206 234 şi 0785 206 228.